Στρατηγικη συνεργασια PayPal Europe – Atcom

Η PayPal υπέγραψε στρατηγική συμφωνία με την Atcom, με σκοπό την ενσωμάτωση του Paypal  στο προϊόν της,  Netvolution WCMS. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι συνεργάτες της  Atcom  θα μπορούν αφενός  να  προσφέρουν τις λύσεις  της  PayPal στους πελάτες τους και αφετέρου να τις χρησιμοποιούν σε προνομιακές τιμές.

Με  αυτή την συμφωνία, η Atcom θα ενσωματώσει στην πλατφόρμα της την λύση της PayPal, με σκοπό να προωθήσει την  συγκεκριμένη online και mobile μέθοδο πληρωμής στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, δίνοντάς τους την ευκαιρία να μειώσουν τις αμοιβές συναλλαγής και να αυξήσουν το conversion rate,  προσφέροντας την δημοφιλή και ασφαλή λύσης της PayPal.  Η συνεργασία αυτή  θα συμβάλει επίσης στην περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα ηλεκτρονικού εμπορίου, ο οποίος αυξάνεται σημαντικά στην Ελλάδα, παρά το σημερινό δυσχερές οικονομικό περιβάλλον.

Δεδομένων των σημερινών καταναλωτικών τάσεων, η PayPal  λανσάρισε το φθινόπωρο την νέα mobile εφαρμογή, που επιτρέπει στoυς χρήστες των  smartphones και των tablets να κάνουν τις αγορές τους με απλά βήματα και μέσω μιας γρήγορης διαδικασίας.

Οι συνεργάτες της Atcom θα μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές της PayPal από το τέλος Νοεμβρίου.