Το Nokia Lumia 920 διαθεσιμο στην Ελλαδα

Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του νέου Nokia Lumia 920 στην ελληνική αγορά από τις 26 Μαρτίου. Το Nokia Lumia 920, η ναυαρχίδα της σειράς Windows Phone 8, κατέχει κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια της φινλανδικής εταιρείας να επιστρέψει στις καλές ημέρες και να καταστεί ο τρίτος παίκτης στην αγορά των smartphones. Η αλήθεια είναι ότι η σειρά Lumia σημείωσε αρκετά μεγάλη επιτυχία και έδωσε πολύτιμες ανάσες στη Nokia, η οποία γνώρισε ένα καταστροφικό πρώτο εξάμηνο το 2012.

Οι Φινλανδοί τεχνικοί έχουν δώσει μεγάλο βάρος στις ικανότητες απεικόνισης του Nokia Lumia 920. Η κάμερα της συσκευής, με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας floating, λαμβάνει πέντε φορές περισσότερο φως, συγκριτικά με άλλα smartphones χωρίς χρήση flash, κάνοντας δυνατή τη λήψη καθαρών, φωτεινών φωτογραφιών και βίντεο σε εσωτερικό και σκοτεινό χώρο. Επίσης, εξαλείφει τους κραδασμούς της κίνησης του χεριού κατά τη διάρκεια της λήψης της φωτογραφίας.     

Επιπλέον το Nokia Lumia 920 διαθέτει το Nokia City Lens, την τελευταία έκδοση των υπηρεσιών τοποθεσίας. Δείχνοντας έναν δρόμο με την κάμερα, το City Lens αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία και κτίρια της γύρω περιοχής. Το Nokia City Lens είναι η αρχή μίας νέας επαυξημένης πραγματικότητας, η οποία ενισχύει και τα Nokia Maps, κάνοντας δυνατή τη μετακίνηση μεταξύ προβολής χαρτών και προβολής επαυξημένης πραγματικότητας, βοηθώντας τους χρήστες να ελέγχουν την κατεύθυνση τους και το περιβάλλον.