Τη λυση mCoupon της Yuboto εμπιστευτηκε η Imperial Tobacco

Μια σημαντική επιχειρηματική συμφωνία ανακοίνωσε η Yuboto καθώς η Imperial Tobacco εμπιστεύτηκε τη λύση mCoupon της εταιρείας για την προώθηση των προϊόντων της.

Η λύση mCoupon επιτρέπει στον χρήστη, να δημιουργεί προσωποποιημένα κουπόνια σε ψηφιακή μορφή με linear ή 2D barcodes και στη συνέχεια να τα αποστέλλει στα κινητά τηλέφωνα των πελατών του. To ψηφιακό κουπόνι προσκαλεί τους χρήστες να το επιδείξουν σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης προκειμένου να το εξαργυρώσουν με έκπτωση, συλλεκτικά δώρα ή άλλες παροχές.  Στη λύση mCoupon η καταχώρηση των στοιχείων, η έκδοση/επανέκδοση του κουπονιού, η αποστολή και παρακολούθησή του, γίνεται ηλεκτρονικά σε λίγα μόλις λεπτά είτε μέσα από την online πλατφόρμα της Yuboto, είτε και μέσα από τη χρήση ψηφιακών opt-in μηχανισμών όπως Website, Facebοok, mApps και Premium SMS.

Η λύση mCoupon φέρνει τον τελικό χρήστη πιο κοντά στα προϊόντα του πελάτη ενώ εκτός από προστιθέμενη αξία  παρέχει εργαλεία παρακολούθησης της ενέργειας σε πραγματικό χρόνο εξαλείφοντας καθυστερήσεις που οφείλονται στην εξαργύρωση των χάρτινων κουπονιών.