22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η Epson συμμετέχει στην έκθεση Syskevasia 2016

Δυναμικό παρών έδωσε η Epson στην 15η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Logistics, «Syskevasia 2016» που άνοιξε τις πύλες της 8-11 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Epson στο περίπτερό της παρουσίασε τις λύσεις που έχει αναπτύξει για τους επαγγελματίες του εμπορικού κλάδου και ειδικότερα για όλους όσοι ενδιαφέρονται για εκτυπώσεις έγχρωμης ετικέτας και επιγραφών μέσω των εκτυπωτών SureColor SC-S60610, ColorWorks C3500, ColorWorks C7500G και ColorWorks C831.

 

Η εταιρεία υποδέχθηκε τους επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους για να τους ξεναγήσει σε προϊόντα και λύσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες τους.

Στην 15η έκθεση Syskevasia, αναμένεται να σημειώσει αυξημένη συμμετοχή εταιριών κατά 35%, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 12.000.

 

Τα προϊόντα της Epson

H Epson παρουσίασε εξειδικευμένους εκτυπωτές που απευθύνονται σε εκτυπώσεις έγχρωμων ετικετών και επιγραφών.

 

SureColor SC-S60610

Πρόκειται για έναν ακριβή και παραγωγικό εκτυπωτή επιγραφών και μέσων παρουσίαση, ο οποίος προσφέρει στους χρήστες ένα νέο τρόπο δημιουργίας από απλές επιγραφές έως μέσα παρουσίασης και διακόσμησης υψηλών προδιαγραφών σε μια ποικιλία υποστρωμάτων. Κάθε εξάρτημα έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από την Epson ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία και να εγγυώνται αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας.

 

s60610

 

ColorWorks C7500G

c7500Ο C7500 είναι ένας εκτυπωτής μικρού όγκου έγχρωμων ετικετών, ο οποίος παρέχει στους κατασκευαστές τη δυνατότητα να καλύπτουν τις εσωτερικές τους ανάγκες σε παραγωγή ετικετών με εξαιρετική ταχύτητα, ποιότητα, αξιοπιστία και οικονομία. Παράλληλα, μπορεί να εξαλείψει το κόστος που σχετίζεται με τις διαδικασίες προ-εκτύπωσης προσφέροντας τη δυνατότητα εκτύπωσης μικρού όγκου προσαρμοσμένων ετικετών κατ’ απαίτηση.

 

ColorWorks C3500

c3500Ένας γρήγορος, υψηλής ποιότητας εκτυπωτής έγχρωμων ετικετών, που έχει σχεδιαστεί για να εκτυπώνει ευρεία ποικιλία ετικετών με χαμηλό κόστος ανά ετικέτα. Προσφέρει χρώματα υψηλής αξιοπιστίας και ευελιξία με την κατ’ απαίτηση εκτύπωση ετικετών, επιγραφών και εισιτηρίων, εκτυπώνει σε ταχύτητες έως 103 χιλ./δευτ. και διαθέτει ξεχωριστές φύσιγγες μελανιού pigment.

 

ColorWorks C831

c831Ένας ανθεκτικός έγχρωμος εκτυπωτής inkjet με τροφοδοσία από τράκτορα για εκτύπωση σε συνεχές χαρτί, που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας ακίδων και της τεχνολογίας inkjet. Είναι ιδανικός για τύμπανο μεγάλου φορμάτ GHS και ετικέτες χημικών προϊόντων, ενώ μπορεί να εκτυπώσει τελευταίας τεχνολογίας barcode, ευκρινές κείμενο και καθαρές φωτογραφίες.

Η μελάνη pigment DURABrite Ultra που διαθέτει, δημιουργεί εκτυπώσεις που διαρκούν και είναι ανθεκτικές στις μουτζούρες, το ξεθώριασμα, το νερό και σε μαρκαδόρους επισήμανσης.

Σχετικά άρθρα

Επιτάχυνση των επενδύσεων σε νέες τεχνολογίες ασφαλείας προτείνει η RSA

Kitriniaris

Η TEKA Systems ολοκλήρωσε την εφαρμογή SAP Business One στη Revoil

Giorgos Athanassiadis

15% αύξηση στα έσοδα για το δεύτερο τρίμηνο ανακοίνωσε η LG

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα