Η AlfaVAD επισημος διανομεας της Websense

Η AlfaVAD ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία διανομής με τη Websense, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας , που αφορούν τους τομείς  web security, data security και email security, προστατεύοντας τα δεδομένα πάνω από 64 εκατομμυρίων χρηστών.

Τα προϊόντα και οι λύσεις της Websense, επιτρέπουν  την απρόσκοπτη χρήση του web, από την λειτουργία των social media έως και των cloud εφαρμογών, εξουδετερώνοντας κάθε εταιρικό κίνδυνο. Οι λύσεις της γύρω από το email security προστατεύουν  από τις εξελιγμένες μορφές απειλών , όπως στοχευμένες επιθέσεις και advance malware ενώ ταυτόχρονα ελαττώνουν το κόστος λειτουργίας της.   Έτσι διασφαλίζεται η αδιάλειπτη λειτουργία  κάθε οργανισμού, καθώς προλαμβάνεται η  απώλεια των εταιρικών δεδομένων, δίνοντας τη δυνατότητα υλοποίησης πολιτικών ασφάλειας και προτύπων συμμόρφωσης που επιβάλλουν οι εκάστοτε εταιρικές διαδικασίες.

“Η συνεργασία με την ΑlfaVAD, μια εταιρεία με προφίλ καθαρού διανομέα προστιθέμενης αξίας, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, μιας και ενισχύουμε την αφοσίωσή μας στην ελληνική και κυπριακή αγορά”, ανέφερε ο Guy Eilon, regional sales manager  της Websense.