Η Active Cοmputer Systems επισημος διανομεας των Α3 λυσεων της Samsung

Με σημαντική ενίσχυση του εύρους των εκτυπωτικών λύσεων που προσφέρει, απαντά η Samsung στις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων. Έτσι προς την κατεύθυνση αυτή ανακοίνωσε την κυκλοφορία από τις αρχές Μαρτίου και για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, έγχρωμων και μονόχρωμων φωτοαντιγραφικών Α3, έχοντας ως επίσημο διανομέα των εν λόγω προϊόντων την Active Computer Systems. Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι ήδη εδώ και δύο μήνες η Samsung είχε ανακοινώσει πως ξεκινά την προσφορά ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων για την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου με στόχο την ενδυνάμωση του Business to Business τμήματος. 

Συγκεκριμένα, τα έγχρωμα φωτοαντιγραφικά C9252NA και C9352NA και τα μονόχρωμα 8230NA και 8240NA προορίζονται για την κάλυψη των μεγάλων επιχειρήσεων, ενώ τα έγχρωμα φωτοαντιγραφικά C9201NA, C9251NA και C9301NA και τα μονόχρωμα 8123NA και 8128NA καλύπτουν τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σε όλα τα νέα Α3 φωτοαντιγραφικά της Samsung έχουν ενσωματωθεί μια σειρά από τεχνολογίες ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα αφενός στη ροή εργασιών μίας επιχείρησης, αφετέρου στη μείωση των λειτουργικών εξόδων, μειώνοντας σημαντικά τη χρήση χαρτιού και την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς όμως να γίνεται έκπτωση στην ποιότητα των εκτυπώσεων που προσφέρουν.