Ενιαια διαχειριση δικτυων και συσκευων: Κατεβαστε τα Whitepapers, κερδιστε ενα tablet HP Slate 7!

Το BizTech.gr και το Tech Channel Partner διασφάλισαν δύο whitepapers που αναλύουν το θέμα της ενοποιημένης πρόσβασης και της κεντρικής διαχείρισης, για όλες τις συσκευές και όλα τα δίκτυα!
Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων λύσεων ενοποιημένης πρόσβασης, και μετατρέψτε την τάση του BYOD (Bring Your Own Device) σε ένα μοναδικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας.

Κατεβάστε τα whitepapers και λάβετε μέρος στην κλήρωση για ένα tablet HP Slate 7, που εξασφαλίσαμε ειδικά για εσάς, προτού καν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά!

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί (ή απλά επιβεβαιώστε τα εφόσον είναι ήδη συμπληρωμένα) και κατεβάστε τα whitepapers.
Σημείωση: Εάν η φόρμα δεν έχει εμφανιστεί, παρακαλούμε περιμένετε για μερικά δευτερόλεπτα.

var iframesrc = ‘http://creator.zoho.com/channel_partner/copy-of-channel-partner-subscription-form/form-perma/IT_Whitepapers/JSK2T0gnRXPb1Os03wCO81duzjtHuFrA97KJ6xHkjNWzVxj83eqhPNCxt0QZjGRxQOQsYES7bT09wZ2GF874g45PqxZEEgCrnQv7/&WPEmail=’;

var befHash = window.location.search; // This will return URL params in the current page (test.html)
var urlParams = (befHash.indexOf(“?”)!= -1) ? befHash.substring(befHash.indexOf(“?”)+1)+”” : “”; // to get the arguments
var objFrame=document.getElementById(“zoho-Student_Web”);
objFrame.src = iframesrc + urlParams;