Απειλες νεας γενιας: Ειναι το δικτυο σας ετοιμο; Κατεβαστε τα Whitepapers και κερδιστε!

Τα αποτελέσματα ερευνών για την ασφάλεια αναδεικνύουν τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις και τα τμήματα IT ειδικότερα. Οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι στις επιχειρήσεις προκύπτουν από το γεγονός ότι οι χρήστες υιοθετούν τον προσωπικό τους τρόπο εργασίας, με αποτέλεσμα, η επιχειρηματική και online συμπεριφορά τους να μπλέκεται ανά πάσα στιγμή με την προσωπική τους ζωή και σχεδόν πάντα με τη χρήση των ίδιων συσκευών. Μάλιστα γίνεται σαφές ότι, οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι δεν προέρχονται πλέον από online τοποθεσίες, που οδηγούν σε παράνομο υλικό. Αυτήν τη στιγμή, κακόβουλο υλικό μπορεί να φτάσει σε μια συσκευή (υπολογιστή, smartphone ή tablet) από ένα online shop, μια μηχανή αναζήτησης, δίκτυα social media, ή ακόμη και μια online διαφήμιση!

Κατεβάστε τα Whitepapers και δείτε πως θα κρατήσετε ασφαλές το δίκτυό σας από τις απειλές νέας γενιάς. Δείτε ακόμα ποιες νέες λύσεις σας βοηθούν να το κάνετε πραγματικότητα.

Για τον κόπο σας, θα χαρίσουμε ένα Android tablet 10″σε έναν τυχερό.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί ή απλά επιβεβαιώστε τα εφόσον είναι ήδη συμπληρωμένα.
Σημείωση: Εάν η φόρμα δεν έχει εμφανιστεί, παρακαλούμε περιμένετε για μερικά δευτερόλεπτα.

var iframesrc = ‘http://creator.zoho.com/channel_partner/copy-of-channel-partner-subscription-form/form-perma/IT_Whitepapers/JSK2T0gnRXPb1Os03wCO81duzjtHuFrA97KJ6xHkjNWzVxj83eqhPNCxt0QZjGRxQOQsYES7bT09wZ2GF874g45PqxZEEgCrnQv7/&WPEmail=’;

var befHash = window.location.search; // This will return URL params in the current page (test.html)
var urlParams = (befHash.indexOf(“?”)!= -1) ? befHash.substring(befHash.indexOf(“?”)+1)+”” : “”; // to get the arguments
var objFrame=document.getElementById(“zoho-Student_Web”);
objFrame.src = iframesrc + urlParams;