Νεα γενια εξυπνων servers – Κατεβαστε τα Whitepapers, κερδιστε ενα iPod Touch

Η ανάγκη για αλλαγή στην τεχνολογία των servers είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Με μόλις 1 δολάριο επένδυσης σε storage να οδηγεί σε 6,90 δολάρια επιπλέον έξοδα για server hardware, διαχείριση και ενέργεια, τα τμήματα ΙΤ δαπανούν το 70% του budget τους για τα βασικά, και μόλις 30% για να καινοτομήσουν.

Μετά από 2 χρόνια ερευνών και επενδύσεων που έφτασαν τα 300 εκατ. δολάρια, το project Voyager παρουσιάζει τη λύση! Την νέα γενιά, έξυπνων servers HP ProLiant Gen8 που αναλαμβάνουν μόνοι τους τη διαχείριση της υποδομής σας! Δυναμικά workloads, κατανάλωση ενέργειας, συγκλίνουσες υποδομές, αυτόματη διαχείριση του lifecycle, όλα όσα ονειρευόσασταν είναι εδώ.

Αξιοποιήστε 3 φορές υψηλότερη παραγωγικότητα, 6 φορές μεγαλύτερη απόδοση, 70% περισσότερη επεξεργαστική ισχύ ανά watt αλλά και 66% ταχύτερη επίλυση προβλημάτων!

Κατεβάστε τα Whitepapers και δείτε τους εξυπνότερους servers στον κόσμο και πως μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας.

Δείτε ακόμα την αρχιτεκτονική και τη σχεδίαση του μέλλοντος… σήμερα.

Για τον κόπο σας, θα χαρίσουμε ένα iPod Touch σε έναν τυχερό! Καλή επιτυχία!

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί ή απλά επιβεβαιώστε τα εφόσον είναι ήδη συμπληρωμένα.
Σημείωση: Εάν η φόρμα δεν έχει εμφανιστεί, παρακαλούμε περιμένετε για μερικά δευτερόλεπτα.

var iframesrc = ‘http://creator.zoho.com/channel_partner/copy-of-channel-partner-subscription-form/form-perma/IT_Whitepapers/JSK2T0gnRXPb1Os03wCO81duzjtHuFrA97KJ6xHkjNWzVxj83eqhPNCxt0QZjGRxQOQsYES7bT09wZ2GF874g45PqxZEEgCrnQv7/&WPEmail=’;

var befHash = window.location.search; // This will return URL params in the current page (test.html)
var urlParams = (befHash.indexOf(“?”)!= -1) ? befHash.substring(befHash.indexOf(“?”)+1)+”” : “”; // to get the arguments
var objFrame=document.getElementById(“zoho-Student_Web”);
objFrame.src = iframesrc + urlParams;