13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Το πρώτο notebook με Nvidia GeForce RTX στην Ελλάδα είναι ASUS

Στην πρόσφατη CES η ASUS ανακοίνωσε αρκετές νέες συσκευές, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην κατηγορία των gaming notebooks. Ένα από τα gaming notebooks που ξεχώρισε ήταν το νέο ASUS ROG Strix SCAR II GL704GW. Το ολοκαίνουργιο μοντέλο της ASUS είναι το πρώτο gaming notebook που παρουσιάζεται στην ελληνική αγορά με ενσωματωμένη την κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 2070, δελεάζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς gamers. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ASUS ROG Strix SCAR II GL704GW απευθύνεται κυρίως σε FPS gamers και είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά από τις 29 Ιανουαρίου.

 

Οι επιδόσεις του βελτιώνονται ακόμα περισσότερο με τον εξαπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7-8750H, ταχύτατο δίσκο SSD και μνήμη RAM 16GB, ενώ διαθέτει οθόνη 17,3’’ ιντσών Full HD (1920×1080) με ρυθμό ανανέωσης οθόνης 144 Hz. Και επειδή μιλάμε για gaming notebook δεν θα μπορούσε να λείπει ο RGB φωτισμός, ο οποίος δίνει άλλη αίσθηση στην εμπειρία του παιχνιδιού αλλά και προηγμένο σύστημα ψύξης, για τη διατήρηση της υψηλής απόδοσης ακόμα και μετά από πολλές ώρες gaming.

 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι όσοι αγοράσουν ROG laptops έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη του ROG Club. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια των μελών του ROG Club μπορείτε να βρείτε στο: https://rogclub.asusplus.gr/

Σχετικά άρθρα

SingularLogic:Υλοποίηση έργου για τον ΟΤΕ

Kitriniaris

Βράβευση της Pylones από την ΗP ως “Top Enterprise Partner”

Kitriniaris

€ 2 εκ. από τον όμιλο ΟΤΕ για την ενίσχυση των νοσοκομείων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα