Σημαντικες διακρισεις για τη Xerox απο την IDC και το Buyers Lab

H Xerox αναδεικνύεται «Ηγέτης σε Υπηρεσίες Εκτυπώσεων και Εγγράφων» από την IDC και κερδίζει το βραβείο «Καλύτερη Σειρά Λογισμικού της Χρονιάς» από τo Buyers Lab

 


 

Οι τεχνολογίες γραφείου, οι υπηρεσίες, το λογισμικό και οι εφαρμογές της Xerox συνεχίσουν να τυγχάνουν ευρείας αναγνώρισης από τον κλάδο, με πιο πρόσφατη την αναγνώριση από την IDC αλλά και την Keypoint Intelligence – Buyers Lab.

 

«Τα εύσημα και από τις δύο αυτές εταιρείες αποτελούν μια αντανάκλαση του πώς η Xerox επηρεάζει θετικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια, αυτοματισμούς και ευκολία» δήλωσε η Εμπορική Διευθύντρια της Xerox, Joanne Collins Smee. «Είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό να αναγνωρίζεται η δουλειά μας και αποτελεί κίνητρο για εμάς να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά για να παραμείνουμε μια ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας, που παρέχει με συνέπεια καινοτόμες και έξυπνες λύσεις».

 

Η Xerox αναγνωρίστηκε ως ηγέτης στο πλαίσιο του IDC MarketScape: Worldwide Contractual Print and Document Services Hardcopy 2018–2019 Vendor Assessment.

 

«Αυτή η έκθεση αντικατοπτρίζει τόσο τη μακροχρόνια ηγετική θέση που κατέχει η Xerox στην αγορά, όσο και το ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων λογισμικού και εφαρμογών που διαθέτει» δήλωσε ο Robert Palmer, Αντιπρόεδρος Έρευνας για το τμήμα Λύσεων Απεικόνισης, Εκτυπώσεων και Εγγράφων της IDC. «Η αφοσίωση της Xerox στην ασφάλεια και τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνέβαλαν στη διάκριση της εταιρείας έναντι του ανταγωνισμού».

 

Πέρα από την αναγνώριση των προϊόντων και υπηρεσιών της Xerox που συνδέονται με τον ψηφιακό μετασχηματισμό, η έκθεση IDC MarketScape υπογραμίζει «το πώς η Xerox επιδιώκει να παρέχει όχι απλά εκτυπωτικές λύσεις αλλά πολλά περισσότερα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης του συνόλου των εκτυπωτικών υποδομών ενός γραφείου». Άλλα ισχυρά σημεία της εταιρείας που αναφέρονται στην έκθεση είναι οι λύσεις της Xerox για την ασφάλεια, το παγκόσμιο μοντέλο παροχής εξυπηρέτησης, η ευελιξία και η δυνατότητα προσαρμογής των Managed Print Services που προσφέρει, καθώς και η εμπειρία της σε καθετοποιημένες αγορές.

 

Οι εφαρμογές για την εκτύπωση και για τη σύνδεση με online πλατφόρμες και εργαλεία, κινητήρια δύναμη πίσω από το Βραβείο «Software Line of the Year».

 

Η Xerox κέρδισε το περίβλεπτο βραβείο Document Imaging Software Line of the Year award από την Keypoint Intelligence – Buyers Lab. Σύμφωνα με τους αναλυτές του ομίλου, η μεγάλη ποικιλία εφαρμογών για πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP), που δημιουργήθηκαν από την εταιρεία και τους συνεργάτες της, έπαιξαν ουσιαστικό ρόλο στην βράβευση.

 

Σημαντική για τη βράβευση υπήρξε και μια σειρά από λύσεις απεικόνισης εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων του Xerox’s Smart Workplace Assistant, του DocuShare, της Workplace Suite, του Easy Translator App και των Xerox’s Workflow Automation Services.