13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Πιστοποίηση της Pylones Hellas κατά ISO 27001:2013

H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με πολύχρονη παρουσία για πάνω από 20 έτη σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, πιστοποιήθηκε από την TÜV Hellas (TÜV Nord) σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 27001:2013, το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις αναφορικά με το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών.

 

H πιστοποίηση κατά ISO 27001, ενισχύει την ήδη ενεργή πιστοποίηση της Pylones Hellas για την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015, την οποία κατέχει από το 2007 για το σύνολο των υπηρεσιών της και αφορά σε όλες τις διαδικασίες της εταιρίας. Με τη νέα αυτή πιστοποίηση η Pylones Hellas διασφαλίζει ότι διαχειρίζεται και προστατεύει τα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της πληροφόρησης, τηρώντας την ισχύουσα Νομοθεσία και τους Κανονισμούς.

Επιπλέον, η Pylones Hellas αποδεικνύει έμπρακτα ότι η θωράκιση της ασφάλειας των πληροφοριών των πελατών της αποτελεί για την ίδια παράγοντα πρωταρχικής σημασίας. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφαλή διαχείριση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της, στοιχείο που αποτελεί και υποχρέωση με βάση το Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) που τέθηκε σε εφαρμογή την 25η Μαΐου 2018, ενισχύονται περαιτέρω οι υφιστάμενες πρακτικές που ακολουθεί η εταιρία.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, η πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 27001:2013 συμβάλει περαιτέρω στην έμπρακτη διαχείριση και προστασία των περιουσιακών της στοιχείων και ταυτόχρονα ενδυναμώνει την εμπιστοσύνη των πελατών και συνεργατών της, ως προς την ασφαλή διαχείριση των πληροφοριών τους, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν σε προσωπικά δεδομένα.

Σχετικά άρθρα

$1,1 δις θα πληρώσει η Ericsson για υποθέσεις δωροδοκίας

Giorgos Athanassiadis

Amplus Technologies: Reseller of the year της HP Hellas στην Ελλάδα για το 2023

Giorgos Athanassiadis

F5 και Pylones Hellas κλείνουν 20 χρόνια συνεργασίας

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα