16.6 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Ο μικρότερος laser 3LCD projector στον κόσμο είναι Epson

Ο EF-100W/B αποτελεί το μικρότερο laser βιντεοπροβολέας της Epson, ο οποίος έχει μήκος μόλις 23 εκατοστά, διατίθεται σε συμπαγές και ελαφρύ πλαίσιο, με μαύρο ή λευκό περίβλημα.

Χρησιμοποιώντας μια πηγή φωτός laser και τοποθετώντας τα σημεία εξαερισμού και την υποδοχή ρεύματος στην πλαϊνή πλευρά, οι μηχανικοί της Epson δημιούργησαν ένα συμπαγή βιντεοπροβολέα, που μπορεί να τοποθετηθεί και να προβάλει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αυτό δίνει στους χρήστες περισσότερη ευελιξία ως προς τους χώρους που μπορούν να προβάλλουν περιεχόμενο, όπως τον τοίχο, την οροφή ή το δάπεδο. Διαθέτει, επίσης, την δυνατότητα προβολής έως και 150 ίντσες, ιδανική για προβολή σε εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος.

Ακόμα και στο φως της ημέρας, η πηγή φωτός laser προσφέρει μια φωτεινή και ζωντανή εικόνα, χωρίς να απαιτείται από το χρήστη να σβήσει τα φώτα του χώρου, να κλείσει τα παράθυρα ή να χρησιμοποιήσει μια οθόνη. Επιπλέον, σε περίπτωση που η εικόνα είναι στραβή ή παραμορφωμένη, μπορεί να διορθωθεί χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αυτόματης ρύθμισης εικόνας.

Παρέχοντας μια λύση μεγάλης διάρκειας και χωρίς την ανάγκη συντήρησης, η φωτεινή πηγή laser διαρκεί μέχρι και 20.000 ώρες.

 

 

Παίζει τα πάντα

Συμπληρώνοντας το φορητό σχεδιασμό του, η εγκατάσταση του EF-100W/B είναι γρήγορη και απλή. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον οδηγός χρήστης για να μάθουν πώς να εγκαταστήσουν τον βιντεοπροβολέα και να ανακαλύψουν τα βασικά χαρακτηριστικά του. Επιπλέον, το τηλεχειριστήριο κάνει την πλοήγηση φιλική προς το χρήστη.

Η πρόσβαση σε περιεχόμενο από το κινητό, το tablet, τη συσκευή αναπαραγωγής DVD, την κονσόλα παιχνιδιών ή το φορητό υπολογιστή πραγματοποιείται εύκολα, εισάγοντας ένα καλώδιο στη θύρα HDMI. Το περιεχόμενο streaming είναι, επίσης, απλό – συσκευές όπως το Amazon Fire TV, το Google Chromecast, το Roku και η Apple TV μπορούν να συνδεθούν στην πίσω πλευρά του βιντεοπροβολέα.

Ο σχεδιασμός plug and play περιλαμβάνει, επιπλέον, ευέλικτες επιλογές ήχου, όπως ενσωματαωμένα ηχεία, σύνδεση Bluetooth για μπάρες ήχου ή υποδοχή ακουστικών. Ακόμη, ο projector είναι σε θέση να προσαρμόζει τον ήχο βάσει του περιεχομένου που προβάλλεται.

Σχετικά άρθρα

Οι διαδραστικές οθόνες της LG ανεβάζουν τον πήχη στις επιχειρήσεις και την εκπαίδευση

Giorgos Athanassiadis

Συνεργασία Cosmos Business Systems και Silver Peak

Kitriniaris

Ενισχύεται η αραβική συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της MLS

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα