17.9 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Ο όμιλος FDL επενδύει στο Regate Effective SFA

Για τις ανάγκες νέου έργου, ο όμιλος FDL προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Regate για την mobile λύση SFA. Το SFA είναι ένα σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων για εμπορική χρήση. Εκτός από τις παραδοσιακές δυνατότητες φορητής παραγγελιοληψίας το SFA προσφέρει και mobile marketing, σύγχρονες υπηρεσίες με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness) και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της επιχείρησης.

Με από κοινού άμεση και αποτελεσματική συνεργασία, οι δύο εταιρείες κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το έργο αυτό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, επιτυγχάνοντας από την πρώτη μέρα να είναι διαθέσιμο στις ομάδες πωλήσεων και merchandising με πλήρη λειτουργικότητα.

 

O όμιλος FDL αποτελεί τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο όμιλο logistics στην Ελλάδα και αυξάνει συνεχώς το μερίδιο αγοράς του, ενώ παράλληλα είναι ο μόνος όμιλος εισηγμένος στην εναλλακτική αγορά του χρηματιστηρίου Αθηνών. Ο όμιλος FDL παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν το σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας, προσφέροντας λύσεις logistics, διεθνών μεταφορών και εξειδικευμένων υπηρεσιών IT/IS, ενώ πλέον εμπλέκεται δυναμικά και με sales logistics, μετά την επιτυχημένη πορεία  του  σε κομμάτια e-commerce.

Σχετικά άρθρα

Τα Ultrabooks δίνουν ώθηση στις πωλήσεις SSD

Kitriniaris

“Πετάνε” τα phablets

Kitriniaris

Υποχώρηση πωλήσεων και κερδών για το Πλαίσιο

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα