15 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Ολοκληρωμένη λύση MPDS από την Intersys για την Druckfarben

H Druckfarben Hellas επέλεξε την Intersys, επίσημη αντιπρόσωπο των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon, για την ανανέωση του εκτυπωτικού της εξοπλισμού και την υλοποίηση έργου διαχείρισης εκτύπωσης, εγγράφων και ροών εργασίας (MPDS – Managed Printing & Document Service), στα κεντρικά της γραφεία.

Το έργο περιλαμβάνει τη μελέτη και σχεδιασμό παραμετροποιημένης λύσης, προκειμένου η αντικατάσταση του υπάρχοντος εξοπλισμού με τελευταίας τεχνολογίας εκτυπωτικά μηχανήματα Canon να είναι εναρμονισμένη με την υφιστάμενη μηχανογραφική υποδομή της εταιρείας.

Επίσης, στο συγκεκριμένο έργο συμπεριλήφθηκε το βλαβοληπτικό λογισμικό e-Maintenance, η πολυβραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης εκτυπωτικών εργασιών uniFLOW και επιπλέον εγκαταστάθηκε το λογισμικό Therefore της Canon, με στόχο την ψηφιοποίηση, αυτοματοποίηση και απλοποίηση των διαδικασιών.

 

Οι υπηρεσίες MPDS της Intersys με εξοπλισμό και λογισμικό της Canon δίνουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να θέσουν τις εκτυπώσεις υπό τον έλεγχό τους, να προστατέψουν τα έγγραφα τους και μέσω της ψηφιοποίησης διαδικασιών να προχωρήσουν σε ψηφιακό μετασχηματισμό.

Σχετικά άρθρα

Η νέα σειρά HP Elite είναι εντυπωσιακότερη από ποτέ

Giorgos Athanassiadis

Το Business Cloud συμμετέχει στην έκθεση Web World Expo

Η ΗΡ Hellas σε συνεργασία με την CPI χρυσός χορηγός στο 18ο IT Directors Forum

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα