19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Ανάπτυξη και κερδοφορία η SingularLogic το 2018

Αύξηση του ενοποιημένου κύκλου εργασιών και επιστροφή σε θετικό αποτέλεσμα EBITDA σημείωσε ο όμιλος SingularLogic το 2018.

Η εταιρεία είναι προσηλωμένη στη στρατηγική ανάπτυξης που έχει διαμορφώσει, βάσει της οποίας εστιάζει στην ικανότητά της να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες πληροφορικής, υλοποιώντας ψηφιακά έργα κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, γεγονός που αποτελεί το συγκριτικό της πλεονέκτημα.

 

Για το 2018, στην ενίσχυση των αποτελεσμάτων της συνέβαλαν σημαντικά έργα και υπηρεσίες πληροφορικής που πραγματοποίησε κυρίως στον ιδιωτικό τομέα. Οι ενοποιημένες πωλήσεις του ομίλου αυξήθηκαν κατά 10,6% και ανήλθαν στο ποσό των €41,5 εκ. για το 2018, έναντι €37,5 εκ. το 2017. Ενώ, αντίστοιχα τα ενοποιημένα λειτουργικά κέρδη (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε €1,6 εκ. κέρδη έναντι ζημιών €4,7 εκ. το 2017, σημειώνοντας διαφορά της τάξεως των €6 εκ.

 

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του 2018, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SingularLogic κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Τα αποτελέσματα του 2018 επιβεβαιώνουν τη στρατηγική μας να επικεντρωθούμε στους τομείς που έχουμε συγκριτικό πλεονέκτημα. Ήταν μία χρονιά σημαντικής οργανικής ανάπτυξης για τον Όμιλο. Η ανάπτυξη αυτή χαρακτηρίζεται από την αφοσίωση και την ικανότητα των ανθρώπων μας να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη τους. Το 2019 συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, επιδιώκοντας να ενισχύσουμε περαιτέρω τα αποτελέσματά μας και τη θέση μας στην αγορά, μέσω της παροχής υπηρεσιών και καινοτομικών λύσεων λογισμικού για επιχειρήσεις, όσο και μέσω της υλοποίησης μεγάλων έργων πληροφορικής στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα».

 

Σχετικά άρθρα

Η Lancom ανέδειξε τη σημασία της Ελλάδας ως τηλεπικοινωνιακή “πύλη” της NA Ευρώπης

Giorgos Athanassiadis

Ανακοινώθηκε η νέα πλατφόρμα webOS 6.0 από την LG στη CES 2021

Giorgos Athanassiadis

Η Apple βασίζεται στο iPhone 4 για την κινεζική αγορά

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα