21.8 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Η νέα σειρά HP Elite είναι εντυπωσιακότερη από ποτέ

Οι συσκευές της σειράς HP Elite 1000 που ανακοινώθηκαν, περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων, όπως είναι το HP Endpoint Security Controller, το HP Sure Start Gen4, και το HP Sure Run, που παρουσιάστηκαν νωρίτερα αυτή τη χρονιά. Το ολοκαίνουριο HP EliteBook x360 1030  είναι η πρώτη συσκευή που ενσωματώνει το προαιρετικό HP Sure Recover με ενσωματωμένο Reimaging. Η συγκεκριμένη τεχνολογία αποθηκεύει την εικόνα του λειτουργικού συστήματος σε μια ενσωματωμένη μνήμη, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα επανακτώνται σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Οι νέες συσκευές της σειράς HP Elite 1000 περιλαμβάνουν:

 

Το HP EliteBook x360 1030 G3, το πιο μικρό μετατρέψιμο notebook για επιχειρήσεις με βάρος που ξεκινά από 1,25kg και πάχος 15,8 mm. Με έως και 18 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας και 4G Cat9 LTE για απόλυτη συνδεσιμότητα, το νέο EliteBook περιλαμβάνει την πρώτη ενεργή γραφίδα με ειδοποίηση εγγύτητας, ενώ περιλαμβάνει ακόμα την, πρώτη στην κατηγορία της, προαιρετική οθόνη εξωτερικής προβολής.

 

Το HP Elite x2 1013 G3 διαθέτει μία οθόνη 13 ιντσών σε ένα σασί 12 ιντσών, καθιστώντας το, το μικρότερο αποσπώμενο laptop για επιχειρήσεις. Διαθέτει επεξεργαστές Intel Quad Core vPro και μέχρι 4G Cat9 LTE.

 

Το HP EliteBook 1050 G1 είναι το πρώτο στον κόσμο ιδιαιτέρως λεπτό επαγγελματικό notebook με κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce® GTX 1050, παρέχει απαράμιλλη απόδοση με τον προτεινόμενο εξαπύρηνο επεξεργαστή και μέχρι 4 TB χώρο αποθήκευσης σε SSD, ενώ είναι τέλειο για όποιον αναζητά αξιόπιστη απόδοση σε ένα κομψό πακέτο. Μαζί με την προαιρετική HP Privacy Camera για να προστατεύει την webcam ενάντια σε κακόβουλη παρακολούθηση, η συσκευή έχει μέχρι και 16 ώρες διάρκεια ζωής για συνδεσιμότητα και παραγωγικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

Το HP EliteOne 1000 AiO G2 είναι το πρώτο στον κόσμο 34-ιντσών κυρτό AiO για επαγγελματική χρήση με ξεχωριστή κάρτα γραφικών και έναν όμορφο και ευέλικτο σχεδιασμό που το καθιστά την κατάλληλη προσθήκη για το γραφείο ή το meeting room. Το πρώτο AiO που είναι ειδικά κατασκευασμένο για συνεργασία, αποτελεί την ιδανική λύση για video conferencing, με μία  FHD pop-up webcam, ενσωματωμένα collaboration keys, δυναμικό audio και HP Noise cancelling.

 

Τέλος, η HP EliteDisplay S14 είναι η πρώτη στον κόσμο 14-ιντσών USB Type-C φορητή οθόνη, που μεταφέρει την ισχύ μιας διπλής οθόνης σε ένα κομψό πακέτο. Λειτουργεί με μονή σύνδεση USB Type-C  για εύκολη συνδεσιμότητα με ένα USB-C notebook.

Σχετικά άρθρα

Βελτιωμένα οικονομικά αποτελέσματα για την Pylones

Kitriniaris

Ιnkjet MFP για επιχειρήσεις από την HP

Kitriniaris

Siemens: Εγκαταλείπει την κοινοπραξία ΝSN;

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα