18.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Νέα σειρά λεπτών οθονών V2 Series της AOC

Η εταιρία AOC ανακοίνωσε την καινούρια σειρά οθονών V2, με τρία μοντέλα 21,5”, 23,8” και 27”. Οι εξαιρετικά λεπτές νέες οθόνες της AOC είναι εξοπλισμένες με IPS panels 3-πλευρών χωρίς πλαίσιο σε Full HD (1920×1080 pixels) ανάλυση και προσφέρουν ευρείες γωνίες θέασης (178/178) και ακριβή χρώματα (72% NTSC κάλυψη φάσματος).

Η εντυπωσιακή εμφάνιση συνεχίζεται με μια εξαιρετικά λεπτή πλάγια όψη (7,7 χιλ. για τις 21,5” και 23.6”, 7,9 χιλ. για τις 27”) και ολοκληρώνεται με ένα λιτό, επίπεδο κάλυμμα στο πίσω μέρος. Μία εξίσου όμορφη και ανθεκτική μεταλλική βάση κρατά την οθόνη στην ιδανική θέση και παρέχει ρύθμιση κλίσης έως πάνω από 20 μοίρες, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει υποδοχή τροφοδοσίας, ακουστικών και συνδέσεις σήματος βίντεο.

Η νέα σειρά οθονών V2 είναι επίσης εξοπλισμένη με γρήγορο χρόνο απόκρισης 5 ms, ρυθμό ανανέωσης 75 Hz και AMD FreeSync.

 

AOC V2 Series έρχεται σε τρία μεγέθη

Η σειρά V2 κάνει ντεμπούτο σε τρία διαφορετικά μεγέθη, την 21,5” 22V2Q, την 23,8” 24V2Q και την 27” 27V2Q. Όλα τα παραπάνω μοντέλα διαθέτουν φωτεινότητα 250 cd/m², η οποία εξασφαλίζει καλή θέαση σε φωτεινά δωμάτια.

Η σειρά V2 διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 75Hz, υποστήριξη AMD FreeSync, και χρόνο απόκρισης 5 ms, που προσφέρουν μαζί μια ομαλή εμπειρία gaming. Ψηφιακές είσοδοι συμπεριλαμβανομένων των HDMI και DisplayPort καθιστούν δυνατή τη σύνδεση ποικίλων ψυχαγωγικών πηγών εκτός από το σταθερό και το φορητό υπολογιστή, όπως για παράδειγμα κονσόλες για gaming, set-top boxes, κλπ. Η έξοδος ήχου επιτρέπει επίσης τη σύνδεση ακουστικών ή εξωτερικών ηχείων.

Χάρη στην ελκυστική κατασκευή της, η σειρά V2 είναι επίσης κατάλληλη για δημόσιους χώρους. Το μαύρο, γυαλιστερό φινίρισμα της τετράγωνης βάσης, το μεταλλικό στήριγμα και το κάτω πλαίσιο που φιλοξενεί τα κουμπιά OSD συμβάλλουν στην αίσθηση  της υψηλής ποιότητας.

 

 

Η σειρά V2 διαθέτει επίσης τις πρωτοποριακές τεχνολογίες της AOC, όπως το Flicker-Free που ρυθμίζει τη φωτεινότητα με τη λειτουργία Direct Current (DC) αντί για PWM (Pulse Width Modulation), ή τη Low Blue Mode που μειώνει τα δυνητικά επιβλαβή μπλε μήκη κύματος του φωτός. Επιπλέον, η λειτουργία Clear Vision αυξάνει την καθαρότητα, την ακρίβεια και τη ζωντάνια του SD περιεχομένου. Για περισσότερη παραγωγικότητα, η σειρά V2 υποστηρίζει εύκολα διαχειρίσιμες ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών με το λογισμικό AOC Screen+. Τέλος, η σειρά V2 της AOC ακολουθεί τους κανονισμούς ΕΡΑ 7.0.

 

Οι νέες οθόνες καλύπτονται από 3 χρόνια εγγύηση και θα είναι διαθέσιμες τον Ιούλιο 2018 στην ενδεικτική τιμή λιανικής 139€, 149€ και 209€, αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Τα PC ανακάμπτουν έπειτα από 7 χρόνια συρρίκνωσης

Giorgos Athanassiadis

Tech Channel Partner: Διαβάστε στο 3ο τεύχος

antonyroussel

Νέα σειρά σαρωτών Kodak από την CPI

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα