24.5 C
Athens
03/05/2024
Biztech

Νέος διανομέας της D-Link η SUN

Η D-Link ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία διανομής SUN Α.Ε., για τη διανομή και προώθηση του συνόλου των προιόντων D-Link στην Ελληνική αγορά.

Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία που έχει στόχο την περαιτέρω διείσδυση των καταναλωτικών και επαγγελματικών λύσεων της D-Link στο δίκτυο συνεργατών της SUN Α.Ε. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η D-Link αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το δίκτυο διανομής, καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς μέσω του δικτύου μεταπωλητών που διαθέτει η SUN.

 

Ο κ. Γιώργος Αραμπατζιδάκης, εμπορικός διευθυντής της Sun Α.Ε., δήλωσε: «Η D-Link αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στο προϊοντικό portfolio της SUN A.E. Η καινοτομία, η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων της D-Link, αλλά και το υψηλού επιπέδου after sales support προς τους Έλληνες καταναλωτές και επιχειρήσεις, συνάδουν με τις υψηλές προδιαγραφές των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Με τα προϊόντα της D-Link, η SUN A.E. είναι σε θέση να προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση δικτυακών προϊόντων στην Ελληνική αγορά, στην οποία δραστηριοποιείται από το 1981».

 

Ο κ. Ivo Pavicic, country manager Adria & Greece, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής να καλωσορίσω την ομάδα της SUN A.E. στην οικογένεια συνεργατών της D-Link. Η SUN AE και η υψηλή κατάρτιση των στελεχών της σε προϊόντα πληροφορικής, είναι για εμάς ένα σημαντικό εφόδιο να διεισδύσουμε περαιτέρω στο κανάλι μεταπωλητών της αγοράς».

Σχετικά άρθρα

Πώς το generative AI αλλάζει την παραγωγική διαδικασία στη βιομηχανία

Giorgos Athanassiadis

Ηρακλής και Σκέμπερης οι νικητές των SAP Quality Awards

dmallas

Τα αυθεντικά αναλώσιμα εκτύπωσης της HP κάνουν τη διαφορά. Αποκτήστε τα από τη Logicom

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα