13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Νέος διανομέας της D-Link η SUN

Η D-Link ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία διανομής SUN Α.Ε., για τη διανομή και προώθηση του συνόλου των προιόντων D-Link στην Ελληνική αγορά.

Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία που έχει στόχο την περαιτέρω διείσδυση των καταναλωτικών και επαγγελματικών λύσεων της D-Link στο δίκτυο συνεργατών της SUN Α.Ε. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η D-Link αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το δίκτυο διανομής, καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς μέσω του δικτύου μεταπωλητών που διαθέτει η SUN.

 

Ο κ. Γιώργος Αραμπατζιδάκης, εμπορικός διευθυντής της Sun Α.Ε., δήλωσε: «Η D-Link αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στο προϊοντικό portfolio της SUN A.E. Η καινοτομία, η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων της D-Link, αλλά και το υψηλού επιπέδου after sales support προς τους Έλληνες καταναλωτές και επιχειρήσεις, συνάδουν με τις υψηλές προδιαγραφές των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Με τα προϊόντα της D-Link, η SUN A.E. είναι σε θέση να προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση δικτυακών προϊόντων στην Ελληνική αγορά, στην οποία δραστηριοποιείται από το 1981».

 

Ο κ. Ivo Pavicic, country manager Adria & Greece, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής να καλωσορίσω την ομάδα της SUN A.E. στην οικογένεια συνεργατών της D-Link. Η SUN AE και η υψηλή κατάρτιση των στελεχών της σε προϊόντα πληροφορικής, είναι για εμάς ένα σημαντικό εφόδιο να διεισδύσουμε περαιτέρω στο κανάλι μεταπωλητών της αγοράς».

Σχετικά άρθρα

Έρευνα: Πως η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει τη ζωή στην Ελλάδα;

Kitriniaris

«2021 Best Choice Award» για τον Planet Renewable Energy Management Controller

Giorgos Athanassiadis

Τα νέα appliances της Check Point προστατεύουν τις SMBs από κυβερνοεπιθέσεις

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα