21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η HP φέρνει Premium ευελιξία στο νέο Pavilion x360 14

Το καινούργιο HP Pavilion x360 14 είναι ιδανικό για όσους αναζητούν έναν υπολογιστή που τους δίνει την ευκαιρία να είναι παραγωγικοί, συνδεδεμένοι, προσφέροντας ταυτόχρονα και ψυχαγωγία – με την ευελιξία και την αξία που θα περίμενε κανείς από το Pavilion x360. Η συσκευή έχει ενημερωθεί με πιο μοντέρνο και εκφραστικό design, γεμάτο με premium δυνατότητες και επιδόσεις. Περιλαμβάνεται μεγαλύτερος χώρος αποθήκευσης SSD (έως 1 TB), προαιρετικό 3D metal, βελτιωμένες οθόνες και για πρώτη φορά σε συσκευή Pavilion, προαιρετικό 4G LTE.

 

 

Προδιαγραφές

Σχεδιασμένο για κινητικότητα: Το συμπαγές και ελαφρύ design μόλις 18 mm το καθιστά ένα από τα πιο λεπτά μετατρέψιμα Pavilion, και με διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 13 ώρες (με βάση την αναπαραγωγή βίντεο FHD) είστε έτοιμοι για μια απαιτητική μέρα στη δουλειά ή ακόμα και τον καναπέ. Το προαιρετικό 4G LTE επιτρέπει γρηγορότερο download, καλύτερη αξιοπιστία και πιο ασφαλείς συνδέσεις έναντι δημόσιου Wi-Fi. Ο υπολογιστής προσφέρει επίσης ένα υπερμεγέθη touchpad ακριβείας και πλούσια συλλογή θυρών, όπως HDMI 2.0 και USB Type-C για εύκολη μεταφορά δεδομένων, επέκταση της οθόνης και φόρτιση άλλων συσκευών.

 

Ενισχυμένη ψυχαγωγία: Με έμφαση στην ψυχαγωγία, το Pavilion x360 14 προσφέρει στους τελευταίους επεξεργαστές 10ης γενιάς Intel Core και γραφικά Iris Plus. Επίσης διατίθεται με οθόνες HD ή FHD με μεγαλύτερες αναλογίες οθόνης-σώματος και bezel τριών όψεων, καθώς και διπλά ηχεία, B&O Audio και HP Audio Boost για μια πιο συναρπαστική εμπειρία.

 

Work & Play: Συνδεθείτε και ξεκινήστε τη μέρα σας γρήγορα με ένα προαιρετικό Wi-Fi 6 και μοντέρνο standby. Επιπλέον, η προαιρετική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα σας προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση εξασφαλίζοντας μια ασφαλή σύνδεση. Παράλληλα, δείξτε τη δημιουργική πλευρά σας με την ταυτόχρονη υποστήριξη πένας και αφής.

 

Το HP Pavilion x360 θα είναι διαθέσιμο σε natural silver & forest teal από τον Μάιο 2020, ξεκινώντας από €499.

Σχετικά άρθρα

Νέοι δικτυακοί scanners παραγωγής από την Canon

Προκατασκευασμένα data centers από τη Schneider Electric

Kitriniaris

Η Cosmos Business Systems μπροστά τις προκλήσεις της «Ψηφιακής Βίβλου»

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα