18.5 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Νέοι δικτυακοί scanners παραγωγής από την Canon

Η Canon, ανακοίνωσε μια σημαντική αναβάθμιση στη βραβευμένη σειρά των σαρωτών παραγωγής imageFORMULA. Τα νέα μοντέλα imageFORMULA DR-G2090, DR-G2110 και DR-G2140 αποτελούν μια εξαιρετική λύση για τις επιχειρήσεις με μεγάλες απαιτήσεις στον όγκο των σαρώσεων. Χάρη στο συνδυασμό του hardware τελευταίας τεχνολογίας και software της Canon, η νέα σειρά αποδίδει μεγαλύτερη ταχύτητα, χαμηλότερο θόρυβο, και επιπλέον LAN interface για σαρώσεις Α3.

 

Καλύπτοντας τις απαιτήσεις παραγωγικότητας

Η επόμενη γενιά σαρωτών παραγωγής Canon imageFORMULA DR-G2 ταιριάζουν πολύ καλά στις επιχειρήσεις όπου χρειάζεται να ψηφιοποιηθεί μεγάλος όγκος εγγράφων, όπως το εταιρικό ταχυδρομείο, καθώς και σε εταιρείες που σαρώνουν έγγραφα για τους πελάτες τους, όπως εταιρείες διαδικασιών εξωτερικής ανάθεσης. Χάρη στο στιβαρό μηχανισμό τροφοδοσίας, οι χρήστες είναι σε θέση να σαρώνουν μικτά έγγραφα μαζί στον σαρωτή, με αξιόπιστη τροφοδοσία και διαχωρισμό των σελίδων. Οι εταιρείες μπορούν επίσης να σαρώσουν έγγραφα διαφορετικών μεγεθών και πάχους, από επαγγελματικές κάρτες μέχρι και έγγραφα μεγέθους Α1, χρησιμοποιώντας την κατάσταση λειτουργίας folio.

 

Tα νέα μοντέλα της Canon χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία αισθητήρα CIS και το νέο ενσωματωμένο επεξεργαστή DR, που αποδίδει υψηλή ταχύτητα σάρωσης και επεξεργασία εικόνας μέχρι και 280 έγχρωμες σελίδες το λεπτό σε ανάλυση 300dpi. Ανάμεσα στα άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά σάρωσης περιλαμβάνεται ένας τροφοδότης υψηλής χωρητικότητας 500 φύλλων, για τη διαχείριση μεγάλων πακέτων σάρωσης χωρίς διακοπές και γρήγορη εκκίνηση σάρωσης για την ελαχιστοποίηση των καθυστερήσεων από τη στιγμή που θα πατηθεί το κουμπί σάρωσης.

 

Τα μοντέλα imageFORMULA DR-2110 και 2140 αποτελούν τους πρώτους σαρωτές παραγωγής που προσφέρουν τόσο ενσωματωμένη διασύνδεση δικτύου LAN όσο και USB, επιτρέποντας στους πελάτες να εξοικονομήσουν τόσο κόστος, όσο και χώρο στο γραφείο, εξαλείφοντας την ανάγκη ειδικής εφαρμογής για υπολογιστή. Η σειρά έχει επίσης αναβαθμιστεί με την προσθήκη ενός SDK που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να καλύψουν πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες της δικής τους επιχείρησης. Το SDK παρέχει τα εργαλεία, τους πόρους και των κώδικα που χρειάζονται οι προγραμματιστές για να  αναπτύξουν νέες εφαρμογές και καινοτομικές λύσεις ψηφιοποίησης εγγράφων. Το ανοικτό API και η ικανότητα δημιουργίας κατά παραγγελίας εφαρμογών που βασίζονται στην πλατφόρμα της Canon σημαίνει ότι οι νέες συσκευές ταιριάζουν αρμονικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας και λειτουργούν στο πλαίσιο υφιστάμενων ροών εργασίας. Οι σαρωτές διαθέτουν επίσης ενσωματωμένους ISIS/TWAIN/WIA και Kofax VRS drivers, οι οποίοι υποστηρίζουν ενοποίηση με διάφορες εφαρμογές σάρωσης.

 

 

Ανώτερη ποιότητα εικόνας

Σχεδιασμένα για να αποδίδουν σταθερά υψηλής ποιότητας εικόνες, τα μοντέλα της σειράς imageFORMULA DR-G2 είναι Βελτιστοποιημένα για την ακριβή εξαγωγή δεδομένων, επεξεργασία και αρχειοθέτηση εγγράφων σε συστήματα ροής εργασίας. Οι συσκευές προσφέρουν επίσης μια νέα λειτουργία επεξεργασίας εικόνας, με την επωνυμία Active Thresholding, που επιτρέπει στους πελάτες να σαρώνουν μικτά έγγραφα με διάφορα κείμενα, χρώματα και υπόβαθρα, χωρίς προσαρμογή των ρυθμίσεων απεικόνισης. Το Active Thresholding αντισταθμίζει τις διακυμάνσεις στο υπόβαθρο του εγγράφου ρυθμίζοντας αυτόματα τη φωτεινότητα για κάθε σελίδα.

Επιπλέον, το χαρακτηριστικό αναγνώρισης barcode και 2D κώδικα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα για αυτόματο διαχωρισμό ομάδων προς σάρωση εγγράφων, ταξινομώντας τα σε πολυσέλιδα αρχεία με ονομασία, η οποία χρησιμοποιεί της πληροφορίες του barcode για την ονομασία και τη δημιουργία ευρετηρίου (indexing). Οι εργαζόμενοι απελευθερώνονται από χρονοβόρες, μη αυτόματες εργασίες σάρωσης, επιτρέποντας σε μεγάλους όγκους πληροφοριών να υποβάλλονται σε επεξεργασία πολύ πιο γρήγορα και εύκολα από ότι στο παρελθόν.

 

Οι σαρωτές διαθέτουν επίσης το software Canon CaptureOnTouch Pro, το οποίο προσφέρει απλότητα στη λειτουργία παράλληλα με εργαλεία προηγμένης οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) και συνδεσιμότητα με cloud, για εύκολη, αποτελεσματική σάρωση και μετατροπή εγγράφων σε πολλαπλούς τύπους αρχείων.

 

Οι Canon imageFORMULA DR-G2110 και DR-G2140 θα είναι διαθέσιμοι σε όλη την Ευρώπη από το Νοέμβριο του 2018, ενώ ο DR-G2090 από το Δεκέμβριο του 2018.

Σχετικά άρθρα

Σε χαμηλά επίπεδα η αγορά CE κατά το Q2

dmallas

Συνεργασία LG – Τράπεζας Πειραιώς

Kitriniaris

Gold βραβείο για την LG στα Sales Excellence Awards 2021

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα