15.6 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η Epson στους Top 100 Global Innovators

Η Epson διακρίθηκε και φέτος ως μια από τις κορυφαίες 100 καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως, σύμφωνα με την Clarivate Analytics. Κατατάσσεται, επίσης, μεταξύ των καλύτερων από τις κορυφαίες 100, καθώς είναι μια από τις 37 εταιρείες που αναγνωρίζονται κάθε χρόνο από την έναρξη του προγράμματος το 2011. Οι εταιρείες αυτές παρουσιάζουν σταθερά ισχυρές επιδόσεις στην επιτυχή απόκτηση δικαιωμάτων των καινοτομιών τους, αναζητώντας παγκόσμιες αγορές για δυνητικά προϊόντα και υπηρεσίες που βασίζονται στις καινοτομίες τους Παράλληλα, οι συγκεκριμένες εταιρείες αναγνωρίζονται από τους ανταγωνιστές τους ως εταιρείες που δημιουργούν πρωτοποριακές καινοτομίες που μπορούν να αξιοποιηθούν από τον κλάδο για μελλοντικές τεχνολογίες.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Epson καταθέτει τακτικά μεγάλο αριθμό αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ενώ είχε φέτος ιδιαίτερη επιτυχία στη μετατροπή τους σε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Πέτυχε, ακόμη, καλές επιδόσεις στην παγκόσμια κατάθεση εφευρέσεων, με περισσότερες αιτήσεις από πέρυσι, για πατέντες σε 4 αρχές, όπως στις ΗΠΑ, Ιαπωνία, Κίνα και Ευρώπη..

 

Η πνευματική ιδιοκτησία της Epson

Η Epson κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε περισσότερες από 20 χώρες. Στην κατάταξη των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για το 2016, η Epson κατέλαβε την 7η θέση στην Ιαπωνία για τον αριθμό των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που βραβεύθηκαν, 15η στις ΗΠΑ και 16η στην Κίνα (μεταξύ ξένων εταιρειών).

Σχετικά άρθρα

Νέες καινοτομίες στην πλατφόρμα HP GreenLake Cloud

Giorgos Athanassiadis

Στις 6 Μαΐου το Grand Event του e-Skills for Jobs 2014

Kitriniaris

Η τεχνολογία Xerox ConnectKey είναι φιλική προς το περιβάλλον

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα