19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Νέα οθόνη Predator 65’’, 4K, HDR και Nvidia G-Sync της Acer

Η Acer ανακοίνωσε τη νέα οθόνη της σειράς Predator διαγωνίου 65 ιντσών με υποστήριξη Nvidia G-Sync εισάγοντας τις μεγάλες οθόνες στο gaming. Η νέα οθόνη διαθέτει υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά όπως και οι μικρότερες της σειράς και ενσωματώνει τις δυνατότητες Nvidia Shield streaming για προβολή ταινιών και σειρών σε ποιότητα 4K HDR.

 

Η οθόνη διαθέτει τεχνολογία Nvidia G-Sync Variable Refresh Rate για τη βέλτιστη gaming εμπειρία χωρίς διακοπές στα 4K 120Hz. Το άμεσο full-array backlight προσφέρει μέχρι και 1.000 nits φωτεινότητας, ενώ το local dimming δίνει τη δυνατότητα εντονότερης αντίθεσης, βαθύτερων μαύρων και πιο έντονων λευκών.

Επιπλέον, η νέα αυτή έκδοση Predator παρουσιάζει τις δυνατότητες ενσωματωμένης Nvidia Shield, η οποία επιτρέπει στους χρήστες την εύκολη εναλλαγή ανάμεσα στο gaming και άλλες μορφές ψυχαγωγίας. Ένας συνδυασμός remote και game controller προσφέρει ασφαλή πλοήγηση και πρόσβαση σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές streaming.

Επιπλέον, χάρη στην υποστήριξη του Google Assistant, η οθόνη και το περιεχόμενο, αλλά και ο έλεγχος του smart home, μπορεί να ελέγχεται μόνο με τη φωνή,  η εμπειρία μπορεί να συντονιστεί μόνο με τη φωνή ενώ επιτυγχάνεται και το smart home control.

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία SingularLogic και Sysco στο χώρο του hospitality

Νέα σειρά προϊόντων antivirus από την Avira

Kitriniaris

Nέα υπηρεσία της ACS σε σημεία λιανικής πώλησης

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα