18.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η D-Link παρουσιάζει δικτυακές λύσεις για Wi-Fi… 5 αστέρων

Η D-Link συμμετέχει στην έκθεση Xenia 2018 που θα πραγματοποιηθεί στις 24, 25 και 26 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η εταιρεία θα παρουσιάσει προϊόντα και λύσεις δικτύωσης Wi-Fi, ιδανικές για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους μία προηγμένη υπηρεσία Wi-Fi και υψηλού επιπέδου πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 

Οι επισκέπτες του περιπτέρου A41a-Hall 3 της D-Link θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ευρεία γκάμα των προϊόντων D-Link Wireless, Broadband, Access Points, Switches, Controllers, καθώς και κάμερες IP παρακολούθησης.

 

Οι επαγγελματικές λύσεις Wi-Fi της D-Link σχεδιάζονται για να μεγιστοποιήσου άμεσα την επένδυση του εκάστοτε ξενοδοχείου, προσφέροντας όλες τις προηγμένες λειτουργίες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ταχύτατου δικτύου. Έτσι, μεταξύ άλλων, δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας:

 

Ενός δικτύου Wi-Fi με ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Ειδικά προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης log-in, βάσει των αναγκών κάθε ξενοδοχείου.

Πολλαπλά παράλληλα ασύρματα δίκτυα, το καθένα με διαφορετικά προνόμια και μέγιστες ταχύτητες Wi-Fi, σύμφωνα με τις πραγματικές απαιτήσεις δικτύωσης.

Απλοποιημένη διαμόρφωση και κεντρική παρακολούθηση ολόκληρου του δικτύου του ξενοδοχείου, μέσω ενός διαισθητικού λογισμικού διαχείρισης.

Απομακρυσμένη διαχείριση δικτύου μέσω cloud, και πολλά άλλα.

 

Η D-Link διαθέτει όλη την απαραίτητη γκάμα δικτυακών λύσεων, που είναι απαραίτητες για τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που θέλουν να προσφερουν στους πελάτες τους μία προηγμένη και ασφαλή υπηρεσία Wi-Fi με υψηλού επιπέδου πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Σχετικά άρθρα

Η Microsoft μειώνει την τιμή του Surface Pro κατά $100

Kitriniaris

goViral: Nέες υπηρεσίες eHotelier Communication Mix & eHotelier

Kitriniaris

Enet: Διανέμει Veeam σε Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα

ntiliakos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα