16.1 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Ενημερωτική ημερίδα της Intersys για τους συνεργάτες της

H Intersys ανακοίνωσε επίσημα στους συνεργάτες της την εκπροσώπηση της Brother International Corporation στην Ελληνική αγορά, σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Μαρκόπουλο.

Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του ο Derek Kelleher, solutions & services manager της Brother Europe ο οποίος, αναφέρθηκε στην εδραίωση της Brother στην Ελληνική Αγορά τα επόμενα έτη, μέσω μιας  γκάμας αξιόπιστων, «value for money» προϊόντων.

Οι συνεργάτες της Intersys ενημερώθηκαν για την εταιρική φιλοσοφία της Brother, τη θέση της στην Ελληνική αγορά σήμερα, καθώς και για ενέργειες της Intersys που στοχεύουν στην καθιέρωση και αύξηση του μεριδίου της Brother στην Ελλάδα.

 

Νέα προϊόντα

Στην ημερίδα παρουσιάστηκε επίσης η σειρά plotter TX-Series της Canon και οι δυνατότητες τους στις εκτυπώσεις CAD/GIS. Η παρουσίαση πλαισιώθηκε από αναλυτικό τεχνικό workshop πάνω σε μηχάνημα ΤΧ-3000 Τ36 MFP, το οποίο μεταφέρθηκε στους χώρους για τις ανάγκες της παρουσίασης.

Ακόμα παρουσιάστηκαν τα δημοφιλή πολυμηχανήματα imageRUNNER C3025 & imageRUNNER Advance C3520i της Canon και τα πολλαπλά οφέλη που αποφέρουν στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

 

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο υποστήριξης των συνεργατών της Intersys, μέσω ενημέρωσης, κατάρτισης, συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων.

Σχετικά άρθρα

LG και Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής

Giorgos Athanassiadis

Η CPI παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα στην ένωση θερμικών επενδυτών

Giorgos Athanassiadis

CPI: Συνεργασία με Vivotek

ntiliakos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα