20.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Εγκαίνια για το πρώτο Mi Store στην Ελλάδα

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου η Info Quest Technologies πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου Mi Store στην Ελλάδα, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Στο πλαίσιο του event παρουσιάστηκε μεγάλη γκάμα προϊόντων Xiaomi, που κάνουν το Internet of Things και την καινοτομία των διασυνδεδεμένων συσκευών προσιτή σε όλους.

Πρωταγωνιστής των εγκαινίων δεν ήταν άλλος από το νέο Mi 6, η ναυαρχίδα των κινητών Xiaomi, που λανσάρεται επίσημα στην Ελληνική αγορά.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα happenings θα συνεχιστούν έως το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, με πολλή μουσική και διαγωνισμούς, ενώ στα εγκαίνια της Πέμπτης τρεις τυχεροί είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα Mi 6.

 

 

Ένα ολόκληρο οικοσύστημα έξυπνων συσκευών

 

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων Xiaomi, που θα γνωρίσουν  οι επισκέπτες του Golden Hall, αντικατοπτρίζει το πρόθεμα “Mi” που σημαίνει Mobile Internet και περιλαμβάνει ένα πλήθος έξυπνων συσκευών όπως:

 

  • Μια ποικιλία smartphones που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και στυλ
  • Έξυπνες συσκευές, που κάνουν ευκολότερη τη ζωή μας, όπως power banks (Mi Power Bank), router (Mi Router), φορετές συσκευές και έξυπνες συσκευές υγείας (Mi Band, Mi Scale)
  • Αξεσουάρ ήχου, όπως υψηλής πιστότητας ακουστικά (Mi Piston Air, Mi In-Ear Headphone Pro/Pro HD) και ηχεία (Mi Bluetooth Speaker)
  • Ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια
  • Έξυπνες συσκευές για το σπίτι, όπως λάμπες, ρομποσκούπα, ατμομάγειρες ρυζιού, αφυγραντήρες και πολλά ακόμη.

 

Το Mi Store στο Golden Hall αποτελεί συνέχεια της επένδυσή της Info Quest Technologies στη συνεργασία της με τη Xiaomi και λειτουργεί τόσο ως κατάστημα λιανικής, όσο και ως εκθεσιακός χώρος για προϊόντα Xiaomi, τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση το άμεσο προσεχές διάστημα.

Παράλληλα στο κατάστημα οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις μοναδικές υπηρεσίες Custo Mize, που βοηθούν κάθε κάτοχο Xiaomi smartphone να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ευκολίες όπως αρχική ρύθμιση συσκευής, δημιουργία λογαριασμών χρήσης στο Internet, ενεργοποίηση αυτόματου συγχρονισμού δεδομένων, δωρεάν μεταφορά επαφών και αρχείων μεταξύ συσκευών και πολλές άλλες.

 

Σχετικά άρθρα

Yπέρβαση της κρίσης του COVID-19 από startups & SMEs

Giorgos Athanassiadis

Η SAP εξοπλίζει τις τράπεζες του αύριο

Νέοι Dell servers για την ελληνική αγορά

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα