15 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Νέοι Dell servers για την ελληνική αγορά

Ανακοινώθηκαν πριν λίγες ημέρες από την Dell και για την ελληνική αγορά οι πλέον πρόσφατες προσθήκες της στην επιτυχημένη 13η γενιά των Dell PowerEdge Servers. Πρόκειται για λύσεις οι οποίες στόχο έχουν να βοηθήσουν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να προετοιμαστούν για τη μελλοντική τους ανάπτυξη, προσφέροντας  μεγαλύτερη απόδοση, ευελιξία και ενεργειακή αποδοτικότητα.

 

 

“Υπάρχουν πάνω από 125 εκατομμύρια οικιακές, μικρές και μεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις παγκοσμίως και όλοι αυτοί οι πελάτες δραστηριοποιούνται μέσα σε απαιτητικές και συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν την πολυτέλεια ενός ξεχωριστού τμήματος ΙΤ, αλλά χρειάζονται λύσεις τεχνολογίας που θα ωθήσουν τις επιχειρήσεις τους, θα αυξήσουν την απόδοση των εφαρμογών και τη λειτουργική αποδοτικότητά τους”, ανέφερε ο Ashley Gorakhpurwalla, vice president and general manager, Dell Server Solutions. “Η νέα μας εισαγωγική σειρά PowerEdge servers διαθέτει την απόδοση, επεκτασιμότητα και ευελιξία, που θα τους επιτρέψουν να δραστηριοποιούνται αποτελεσματικότερα”.

 

Πιο αναλυτικά, η νέα σειρά των Dell PowerEdge Servers εμπλουτίζεται με τα μοντέλα PoweEdge R330 και R230, όσον αφορά στους rack servers και τα μοντέλα PowerEdge T330 και Τ130, στους tower servers. Για πρώτη φορά, η εισαγωγική σειρά Dell T130 περιλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο διαχείρισης συστημάτων OpenManage, το οποίο βοηθά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να μειώσουν το χρόνο εγκατάστασης κατά 40%, αναβαθμίζοντας και απλοποιώντας τις δυνατότητες διαχείρισης. Επίσης, οι νέοι servers επιτρέπουν στους πελάτες να:

 

– Αυξήσουν την υπολογιστική ισχύ σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, μέσα από μια πλειάδα επιλογών, όσον αφορά στους επεξεργαστές, που προέρχονται από την πλέον πρόσφατη οικογένεια Intel Xeon E3-1200 v5.

 

– Μειώσουν το χρόνο απόκρισης χάρη στη χρήση μνήμης DDR4, παρέχοντας 33% μεγαλύτερη απόδοση μνήμης, συγκρινόμενη με την DDR3.

 

– Έχουν αποτελέσματα πιο γρήγορα, χάρη σε ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων, σχεδόν διπλάσια, που εξασφαλίζει ο δίαυλος PCIe Gen 3.0, με την ενισχυμένη απόδοση I/O, για την οποία διακρίνεται.

 

– Αυξήσουν 2 φορές την απόδοση IOPS (input/output operations per second, χάρη στον πρωτοποριακό  controller τεχνολογίας αιχμής PERC9 RAID της Dell.

 

Επίσης, οι νέοι Dell PowerEdge servers είναι σε θέση να συνδυαστούν με το end-to-end χαρτοφυλάκιο hardware, software και υπηρεσιών της Dell, για μεγαλύτερη λειτουργική αποδοτικότητα και ευελιξία, σε κάθε κλίμακα.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Το Regate Effective στην Intertrade Hellas

LG: Για δεύτερη φορά, τα μεγαλύτερα λειτουργικά κέρδη στην ιστορία

Ισχυρή ανάπτυξη στην αγορά cloud υποδομών το πρώτο τρίμηνο του 2021

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα