15.6 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η Cosmos Business Systems παρουσίασε το Archium

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου η Cosmos Business Systems διοργάνωσε την αποκλειστική παρουσίαση “Archium – σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας” στην Θεσσαλονίκη.

 

Την παρουσίαση του Archium παρακολούθησαν πελάτες της εταιρείας από την Β. Ελλάδα, οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά με τις λειτουργίες, τα οφέλη και τα χαρακτηριστικά της ηλεκτρονικής διαχείρισης και διακίνησης εγγράφων και τα επιχειρησιακά οφέλη που προκύπτουν από την αξιοποίηση τους. Επίσης, ενημερώθηκαν για την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της Cosmos σε αυτόν τον τομέα, καθώς επίσης και για την ψηφιακή υπογραφή.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλά στελέχη επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών, τα οποία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να έχουν μια επαφή με τις λύσεις που παρουσίασε η Cosmos.

 

Τι είναι το Archium

 

Το Archium εναρμονίζεται με την υφιστάμενη νομοθεσία και υλοποιεί την εφαρμογή ψηφιακών υπογραφών κατά την διαδικασία παραγωγής και διακίνησης της αλληλογραφίας. Σκοπός του Archium είναι η εφαρμογή τυποποιημένων και αυτοματοποιημένων διαδικασιών για την ηλεκτρονική διεκπεραίωση της αλληλογραφίας.

Το Achium καλύπτει πλήρως τα κυκλώματα τόσο της εισερχόμενης, όσο και της εξερχόμενης αλληλογραφίας, παρέχοντας υπηρεσίες πρωτοκόλλησης ακόμη και προς τρίτα συστήματα. Επιπρόσθετα το Archium υλοποιεί και διαχειρίζεται το απαιτούμενο ηλεκτρονικό αρχείο προσφέροντας πλήθος λειτουργιών που διευκολύνουν στην αρχειοθέτηση, στην αναζήτηση και στην ανάκτηση της αλληλογραφίας.

Σχετικά άρθρα

Οι στόχοι της Lenovo για την παγκόσμια περιβαλλοντική αειφορία

Giorgos Athanassiadis

Την υψηλότερη κερδοφορία και έσοδα της δεκαετίας ανακοίνωσε ο όμιλος ΟΤΕ

Giorgos Athanassiadis

H Pronet νέος reseller της EMC

biztech

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα