H Pronet νεος reseller της EMC

Η Pronet ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την EMC, μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στον χώρο της αποθήκευσης και της διαχείρισης δεδομένωνς.

Σημειώνουμε ότ η Pronet διαθέτει πιστοποιημένη εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση υποδομών μηχανογράφησης, καθώς και την κατάλληλη εξειδίκευση στα προϊόντα και λύσεις της EMC στην περιοχή του “storage and data management”, και πλέον αποτελεί επίσημο reseller των προϊόντων της EMC στην Ελλάδα μετά και από την απόκτηση των απαραίτητων πιστοποιητικών.

Σαν επισφράγισμα της έναρξης της συνεργασίας αυτής, η EMC και Pronet διοργάνωσαν από κοινού εκδήλωση με θέμα “Unified Storage for VMware & Microsoft apps gets easy with VNXe”.

Σχετικά με τη συνεργασία των δύο εταιρειών, ο Γιώργος Κατσιμίχας, διευθυντής πωλήσεων της Pronet σημείωσε ότι η συνεργασία με την EMC “έρχεται την κατάλληλη στιγμή ώστε να δημιουργήσει ευκαιρίες και στις δύο πλευρές αλλά κυρίως για να προσφέρει οικονομικές λύσεις για τον τελικό πελάτη που ξεχωρίζουν για τη φιλικότητα και την επεκτασιμότητά τους”.

Info: Pronet, 210-9249750