15.6 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Το έξυπνο in-home mobility της devolo στο BWF 2017

Στο πλαίσιο του φετινού Broadband World Forum 2017 που πραγματοποιείται 24-26 Οκτωβρίου 2017 στο Βερολίνο η devolo παρουσιάζει τις λύσεις της που επιτρέπουν στους χρήστες να βιώσουν την καλύτερη δυνατή σύνδεση Wi-Fi στο σπίτι, ακόμη και όταν μετακινούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο. Το Smart Intelligent WiFi αποτελεί το βασικό showcase της devolo στην φετινή εκδήλωση.

 

Η νέα αυτή τεχνολογία που έχει ενσωματώσει η εταιρεία στα προϊόντα της, συνδυάζει τρία βασικά χαρακτηριστικά τα οποία και παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην έκθεση IFA 2017: Advanced Roaming, Airtime Fairness και Band Steering.

 

Το Advanced Roaming εξασφαλίζει ότι οι συσκευές με δυνατότητα Wi-Fi είναι πάντοτε συνδεδεμένες με το ισχυρότερο, πιο σταθερό hotspot στο σπίτι. Το Airtime Fairness εμποδίζει τις παλαιότερες ή βραδύτερες συσκευές να επιβραδύνουν ολόκληρο το δίκτυο, αναθέτοντας περισσότερο χρόνο εκπομπής στις αναβαθμισμένες και πιο γρήγορες συσκευές WiFi ac οι οποίες μεταδίδουν δεδομένα ταχύτερα. Αυτό οδηγεί σε αισθητή αύξηση της ταχύτητας ολόκληρου του ασύρματου δικτύου.

Επιπλέον, το Smart Intelligent WiFi ελέγχει συνεχώς τη χρήση των διαφόρων καναλιών στα 2,4 και 5 GHz και έχει την ευελιξία να επιλέξει το βέλτιστο κανάλι μέσω του συστήματος διεύθυνσης.

 

Το Smart Intelligent WiFi είναι ήδη διαθέσιμο για αναβάθμιση στη σειρά PLC 1200+ WiFi ac της devolo, ενώ τα επερχόμενα μοντέλα Wi-Fi θα είναι εξοπλισμένοι με την τεχνολογία εξ αρχής.

Σχετικά άρθρα

Διακρίσεις της Cosmote στα Mobile Excellence Awards

Η νέα έκδοση της Oracle Database τώρα διαθέσιμη παντού

EMC: Χορηγός στο Virtualization & Cloud Computing Forum

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα