15.2 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Διακρίσεις της Cosmote στα Mobile Excellence Awards

Το καλύτερο δίκτυο σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και οι καινοτόμες υπηρεσίες Cosmote βραβεύθηκαν στο πλαίσιο των Mobile Excellence Awards 2016 αποσπώντας συνολικά 5 βραβεία (3 Gold και 2 Silver) στην ευρύτερη κατηγορία «Πάροχοι Υπηρεσιών, Τεχνολογιών & Υποδομών».

Mobile Broadband Initiative/Services

Πρώτη στην Ελλάδα και από τους πρώτους στην Ευρώπη, η Cosmote διέθεσε εμπορικά ταχύτητες mobile Ιnternet έως και 375 Mbps τον Οκτώβριο 2015, ενώ μέχρι και σήμερα παραμένει ο μόνος πάροχος στην Ελλάδα που οι συνδρομητές του απολαμβάνουν τόσο γρήγορες ταχύτητες στο mobile internet. Η υπηρεσία, που επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς σε όλη τη χώρα, απέσπασε την κορυφαία διάκριση «Gold Award» στην κατηγορία Mobile Broadband Initiative/Services.

Σημαντική διάκριση απέσπασε και η υπηρεσία Cosmote Home Speed Booster, που συνδυάζει την ταχύτητα της σταθερής ευρυζωνικής σύνδεσης, με την ταχύτητα των δικτύων 3G & 4G, μέσω της τεχνολογίας Hybrid Access. Η τεχνολογία Hybrid Access, που πρώτη η Cosmote παρουσίασε και διέθεσε εμπορικά στην Ελλάδα προσφέροντας τελικές ταχύτητες έως και 100Mbps, έλαβε το βραβείο Silver στην κατηγορία Infrastructure Strategy Initiative/Investment.

Brand Campaign

Gold βραβείο στην κατηγορία Brand Campaign έλαβε και το λανσάρισμα της ενιαίας εμπορικής μάρκας Cosmote. Ο νέος, ενιαίος κόσμος επικοινωνίας που παρουσιάστηκε κάτω από το κοινό brand προσφέρει στον πελάτη ακόμη περισσότερες δυνατότητες, με προηγμένα προγράμματα σταθερής, κινητής και Ιnternet για όλους, αλλά και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις Business ΙΤ Solutions για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Innovative Mobile Application/Service

Το Sea Hero Quest, το πρώτο mobile game που βοηθάει τους επιστήμονες να κατανοήσουν πώς πλοηγείται ο ανθρώπινος εγκέφαλος στο χώρο και είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα με τη συμβολή της Cosmote, απέσπασε βραβείο Gold στην κατηγορία Innovative Mobile Application/Service. Ήδη περισσότεροι από 100.000 Έλληνες συμβάλλουν στην έρευνα κατά της άνοιας παίζοντας Sea Hero Quest από το smartphone ή το tablet τους.

Τέλος, το βραβείο Silver στην κατηγορία Mobile Service Provider with International Expansion έλαβε η Cosmote για το έργο σχεδιασμού, υλοποίησης και λειτουργίας του Portal της Τ-Mobile Ολλανδίας (TMNL) για την κάλυψη και την ποιότητα του δικτύου της. Η εφαρμογή παραδόθηκε τόσο για εσωτερική, όσο και για δημόσια χρήση, ενώ συνδυάστηκε και με την εμπορική καμπάνια προβολής του νέου δικτύου 4G της Ολλανδίας.

Σχετικά άρθρα

Cyber attacks! Ποιο είναι το επόμενο βήμα μετά την “καταστροφή”;

Giorgos Athanassiadis

ΣΕΚΕΕ και 31 ελληνικές εταιρείες δίνουν το δυναμικό παρών στην MWC 2021 Barcelona

Giorgos Athanassiadis

Το Prosvasis Cloud ERGANI διασφαλίζει τις επιχειρήσεις από τα υψηλά πρόστιμα

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα