17.9 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Συνεργασία Data Communication και Regency Entertainment

H Data Communication εγκατέστησε τη λύση Microsoft Dynamics NAV – InnovEra στην εταιρεία Regency Entertainment προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ενοποιημένων αποτελεσμάτων και management reporting τόσο για την ίδια όσο και για τα υποκαταστήματά της, Hyatt Regency Θεσσαλονίκης και Regency Casino Thessaloniki.

 

Το έργο αφορά στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος ERP και, ειδικότερα, των υποσυστημάτων οικονομικής διαχείρισης, εμπορικής διαχείρισης, διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, workflow, καθώς και στη δημιουργία interfaces και επικοινωνίας με ετερογενή συστήματα της Regency Entertainment (Opera, OTR, τράπεζες, Hyperion και μισθοδοσία).

 

Συνολικά, το σύστημα θα αποτελέσει τη συνολική λύση επιχειρηματικής πληροφόρησης του ομίλου και θα λειτουργεί ως κύριο εργαλείο υποστήριξης του management reporting του. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι, η εξαγωγή πλήθους οικονομικών καταστάσεων επιτυγχάνεται μέσω του functionality που παρέχει το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra, τόσο σε εταιρικό όσο και σε επίπεδο ομίλου, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες εναρμόνισής τους με τα διεθνή και ελληνικά λογιστικά πρότυπα.

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησε το Oracle OpenWorld

Kitriniaris

Πρόβλημα η νομοθεσία για το cloud computing

dmallas

Virtualization και cloud computing με τη σφραγίδα του ΟΤΕ

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα