Ξεκινησε το Oracle OpenWorld

Μία εβδομάδα εκπαίδευσης, καινοτομίας και πληροφόρησης για τους πελάτες, και όχι μόνο, της Oracle από ολόκληρο τον κόσμο ξεκίνησε χθες Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο The Moscone Center στο Σαν Φρανσίσκο. 

Η εκδήλωση, που θα διαρκέσει έως τις 2 Οκτωβρίου, συγκεντρώνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο της τεχνολογίας, για να συζητήσουν τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν τα κόστη και την πολυπλοκότητα, ώστε να επιταχύνουν την καινοτομία και να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους. Το Oracle OpenWorld περιλαμβάνει πάνω από 2.700 εκπαιδευτικές ενότητες και προσελκύει περισσότερους από 60.000 συμμετέχοντες.

Στελέχη και πελάτες της Oracle θα μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με την πορεία της τεχνολογίας, από το περιβάλλον cloud και την εμπειρία των πελατών, μέχρι τα μεγάλα σύνολα δεδομένων (big data) και τα engineered συστήματα, όλα όσα πρέπει να γνωρίζει η σύγχρονη επιχείρηση – σήμερα και στο μέλλον. Το συνέδριο αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και δικτύωση για επαγγελματίες της τεχνολογίας, πελάτες και συνεργάτες της Oracle και θα περιλαμβάνει επίσης ενημέρωση για τη στρατηγική της Oracle και για τα σχέδια εξέλιξης των προϊόντων της.

Παράλληλα με το Oracle OpenWorld θα πραγματοποιηθεί το JavaOne, το οποίο συγκεντρώνει ειδικούς και οπαδούς της Java, με δραστηριότητες εκμάθησης και δικτύωσης, εστιασμένες αποκλειστικά σε οτιδήποτε αφορά τη Java.

Το Biztech βρίσκεται στο Oracle OpenWorld και θα σας μεταφέρει ό,τι νεότερο από τις ανακοινώσεις της Oracle.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.