Στρατος Ζερβας: Η στηριξη του καναλιου κυριο μελημα της D-Link

Πιστεύοντας στις ευκαιρίες εν μέσω κρίσης, η D-Link αποφάσισε να επενδύσει περαιτέρω στην Ελλάδα. Από τον Ιανουάριο του 2012, επικεφαλής του καναλιού για την D-Link ανέλαβε ο κος Στράτος Ζέρβας, ο οποίος περιγράφει τη στρατηγική και τις κινήσεις της D-Link Hellas που σε σύντομο διάστημα την έφεραν ξανά στην κορυφή.

“Η D-Link είναι ανάμεσα στους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, καθετοποιημένη στα δικτυακά προϊόντα, με παρουσία στην Ελλάδα από τη δεκαετία του ’90. Είναι ευρέως γνωστή για τις προηγμένες τεχνολογικά λύσεις που προσφέρει σε οικιακούς χρήστες και μικρές επιχειρήσεις (SOHO), ο τομέας όμως που καινοτομεί και ξεχωρίζει είναι οι επαγγελματικές λύσεις, στις οποίες εστιάζονται και οι προσπάθειες ανάπτυξης.

Η D-Link διαθέτει πλήρη γκάμα δικτυακών προϊόντων, ικανά να καλύψουν κάθε απαιτητική ανάγκη. Οι κύριες κατηγορίες είναι τα Switches (Unmanaged, Smart, Managed), τα πάντα γύρω από την ασύρματη δικτύωση (Access Points & Wireless Controllers), οι λύσεις IP Surveillance (IP Cameras & NVR), τα προϊόντα Storage (NAS & SAN), τα Service Routers και αρκετά ακόμη προϊόντα για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.

Η στήριξη του καναλιού των μεταπωλητών αποτελεί κύριο μέλημα του εμπορικού τμήματος της D-Link Hellas. Τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί κυριολεκτικά εκατοντάδες επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την προσωπική γνωριμία με τους συνεργάτες. Έχουν επίσης διοργανωθεί events και τεχνικά workshops σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και webinars ειδικά για το κανάλι με μεγάλη συμμετοχή, έχει καθιερωθεί η εβδομαδιαία ενημέρωση μέσα από αποστολή newsletters, ενώ, τέλος, η εταιρία δεν παραλείπει να στηρίζει τις εκδηλώσεις του κλάδου, συμμετέχοντας σε αυτές.

Παράλληλα, έχει δοθεί βαρύτητα στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού τιμοκατάλογου, που καθιστά τα προϊόντα της D-Link εξαιρετικά σε δείκτη απόδοσης/τιμής, σε συνδυασμό με μία δυνατή ομάδα Ελλήνων τεχνικών, που είναι καθημερινά διαθέσιμη να εξυπηρετήσει τις ανάγκες presales και aftersales. Τέλος, σημαντικό σημείο διαφοροποίησης της D-Link, είναι ότι διαθέτει αποθήκες RMA στην Αθήνα, προσφέροντας επισκευή ή αντικατάσταση εντός 48 ωρών.

Οι παραπάνω ενέργειες, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στο κανάλι, έχουν καταστήσει την D-Link πρωταγωνιστή στην ελληνική αγορά”.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.