12.5 C
Athens
25/02/2021
Biztech

Αλλαγές στο πρόγραμμα συνεργασίας Velocity της EMC

Η EMC παρουσίασε ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις στο πρόγραμμα συνεργασίας Velocity Solution Provider, οι οποίες θα φέρουν ακόμη περισσότερους πελάτες από το μεσαίο κομμάτι της αγοράς. Η έμφαση παραμένει στην εξαιρετική προετοιμασία των Velocity Partners, ώστε οι πωλήσεις ή/και η συντήρηση των προϊόντων και των λύσεων της EMC να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι πελάτες να είναι σίγουροι ότι δουλεύουν με τους πιο ενημερωμένους και ικανούς συνεργάτες, ώστε να μπορούν να καλύπτουν τις επιχειρηματικές τους απαιτήσεις.

Οι παρακάτω αλλαγές ισχύουν αμέσως:

• Νέα πολιτική εκπτώσεων για Premier και Signature Partners – Οι κορυφαίοι Velocity partners αποκτούν μια σταθερή ροή εσόδων μέσω επιστροφών (rebates) επί των πωλήσεων στοχευμένων προϊόντων της EMC, τα οποία ευθυγραμμίζονται με τη στρατηγική της εταιρείας για το μεσαίο κομμάτι της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, η πολιτική των επιστροφών καλύπτει προϊόντα όπως τα EMC VNX και VNXe unified storage, τις λύσεις EMC Avamar και  EMC Data Domain για εφαρμογές backup και recovery, καθώς και τη λύση EMC VFCache για Flash caching των servers. Οι επιστροφές ισχύουν από την πρώτη πώληση, και μπορούν να προστεθούν ή να συνδυαστούν με την υπάρχουσα πολιτική Specialty rebate της EMC, βάσει της απόδοσης κάθε συνεργάτη.

• Αλλαγές στα προαπαιτούμενα για το Velocity Specialty με έμφαση στη δημιουργία ευκαιριών για περισσότερες πωλήσεις

– Tο πρόγραμμα δεν απαιτεί πλέον από τους συνεργάτες ειδική πιστοποίηση εγκαταστάτη (implementation certification) προκειμένου να ενταχθούν στην κατηγορία Specialty. Κι ενώ η EMC ενθαρρύνει τους συνεργάτες της να αποκτήσουν δεξιότητες στο χώρο των services, η απαλοιφή αυτής της απαίτησης από το πρόγραμμα επιτρέπει στους καθαρόαιμους resellers να ακολουθούν ένα πιο σύντομο δρόμο προς τα Velocity Specialties, όπου τα οφέλη για τον συνεργάτη πολλαπλασιάζονται γρήγορα.
– Δεν υπάρχει πλέον η απαίτηση συγκεκριμένου ύψους εσόδων για τους συνεργάτες που θέλουν να αποκτήσουν κάποια ειδικότητα (Specialty).
– Για τους Signature partners (κορυφαίο επίπεδο) σε ολόκληρο τον κόσμο, προϋπόθεση είναι η εξειδίκευση σε τρία specialties,  γεγονός που αντανακλά το υψηλότερο δυνατό επίπεδο δεξιοτήτων για τους κορυφαίους συνεργάτες που θέλουν να προωθούν στην αγορά μια μεγάλη γκάμα των τεχνολογιών της EMC.

• Ενσωμάτωση του προγράμματος EMC Isilon Partner Program στο πρόγραμμα Velocity – Οι συνεργάτες που μέχρι σήμερα εντάσσονταν στο πρόγραμμα Isilon μπορούν πλέον να διεκδικήσουν τα οφέλη που προσφέρει το πρόγραμμα Velocity και η προώθηση πρόσθετων προϊόντων της EMC, ενώ οι υπάρχοντες EMC resellers μπορούν πλέον να προωθούν τα προϊόντα Isilon – όλα μέσα από το νέο, ενιαίο πρόγραμμα Velocity.

• Σύνδεση περισσότερων προϊόντων με οικονομικά κίνητρα για τους συνεργάτες Velocity Specialties – Η EMC, προκειμένου να βοηθήσει τους συνεργάτες της να ευθυγραμμιστούν με την όλο και μεγαλύτερη ζήτηση για εφαρμογές cloud και Big Data, αποφάσισε να συνδέσει τα παρακάτω προϊόντα με οικονομικά κίνητρα, στο πλαίσιο του Backup and Recovery Specialty:  EMC Mozy cloud backup, EMC Atmos object-based πλατφόρμα για αποθήκευση δεδομένων στο cloud, και EMC Centera content addressable storage. Παράλληλα, η πλατφόρμα EMC Isilon scale-out network attached storage συνδέεται πλέον με οικονομικά κίνητρα για τους συνεργάτες που διαθέτουν εξειδίκευση Consolidate Specialty.

• Ενίσχυση των πρωτοβουλιών που στοχεύουν στη δημιουργία ζήτησης: Περισσότερα κεφάλαια για την ανάπτυξη της αγοράς (MDF), περισσότερα ποιοτικά Leads – Η EMC διπλασιάζει τις επενδύσεις της σε κεφάλαια, προγράμματα και εν γένει πόρους που βοηθούν στη δημιουργία ζήτησης, προκειμένου να αναπτύξει ένα περιβάλλον ευκαιριών και αύξησης εσόδων για τους συνεργάτες της.

• Επένδυση των Velocity Services σε νέα εργαλεία, προσφορές και προσωπικό ώστε να βοηθηθούν οι συνεργάτες:

-Περισσότερα online βοηθήματα και σεμινάρια μέσω βίντεο για services προσφέρουν στους συνεργάτες έναν πιο αποτελεσματικό και εξυπηρετικό τρόπο να αποκτήσουν πρόσβαση στα αναγνωρισμένα προγράμματα τεχνικής κατάρτισης EMC Proven Professional.

-Νέα online εργαστήρια επιτρέπουν στους συνεργάτες να ασκούν τις δεξιότητες τους στις τεχνολογίες της EMC, με τρόπο αποδοτικό και αποτελεσματικό, σε ένα εικονικό περιβάλλον, υπό την εποπτεία ειδικών της EMC.

-Νέες εφαρμογές στα EMC Cooperative Services προσφέρουν στους συνεργάτες της EMC κατευθυντήριες γραμμές κατά τη σχεδίαση των εφαρμογών τους, και τους βοηθούν να αξιολογήσουν τη λύση μετά την υλοποίηση της. Όπως ισχύει για όλες τις εφαρμογές των EMC Cooperative Service, οι συνεργάτες διατηρούν πλήρη έλεγχο της σχέσης με τον πελάτη, ενώ στο παρασκήνιο αξιοποιούν την εμπειρία της EMC ώστε να προσφέρουν λύσεις υψηλής ποιότητας.
 

Σχετικά άρθρα

Τα Xiaomi Mi Mix 2 επίσημα στην Ελλάδα από την Info Quest

Giorgos Athanassiadis

H Arbor Networks ενισχύει τη λύση Network Intelligence

dmallas

To MyManager στα καταστήματα TheFixers

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα