“Ψηλα” η Kaspersky Lab το 2014

Η Kaspersky Lab βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της λίστας Top-3 Αξιολόγηση Προστασίας για το 2014, με βάση μια αξιολόγηση η οποία βασίζεται στα αποτελέσματα σειράς ανεξάρτητων δοκιμών, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στην περσινή χρονιά. Σύμφωνα με αυτήν τη συνολική αξιολόγηση, τα προϊόντα της Kaspersky Lab κατατάσσονται υψηλότερα από τα προϊόντα οποιουδήποτε άλλου παρόχου στις περισσότερες επαγγελματικές δοκιμές.

Η ετήσια Top-3 Αξιολόγηση Προστασίας για την Kaspersky Lab ακολουθεί τις δημόσιες εκτιμήσεις που πραγματοποιήθηκαν από κορυφαίους οργανισμούς δοκιμών, όπως το AV-Test, το AV-Comparatives, η MRG Effitas, η Dennis Technology Labs κ.α. Η τελική βαθμολογία βασίζεται στις φορές που τα προϊόντα μιας εταιρείας βρέθηκαν στις τρεις κορυφαίες θέσεων των δοκιμών και στον αριθμό των βραβείων που απέσπασαν, σε σχέση με τον αριθμό των δοκιμών στις οποίες συμμετείχαν.

Το 2014, οι δοκιμαστές αξιολόγησαν λύσεις ασφάλειας για οικιακούς και εταιρικούς χρήστες σε σχέση με διάφορες παραμέτρους, όπως η ποιότητα του εντοπισμού κακόβουλου λογισμικού σε διαφορετικές πλατφόρμες (συμπεριλαμβανομένων των φορητών), η αξιοπιστία της προστασίας ενάντια στις οικονομικές απειλές, οι επιπτώσεις στις επιδόσεις των συσκευών, η επιδιόρθωση μολυσμένων συστημάτων, κ.α.

Απ’ όλους τους προμηθευτές που συμμετέχουν σε αυτές τις δοκιμές, η Kaspersky Lab σημείωσε τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι λύσεις της εταιρείας βρέθηκαν στην κορυφαία τριάδα στο 71% των δοκιμών. Η εταιρεία ξεπέρασε επίσης τους ανταγωνιστές της όσον αφορά τα “χρυσά μετάλλια”, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο 55% των δοκιμών στις οποίες συμμετείχαν.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.