Ο Χρηστος Τριζογλου νεος γενικος διευθυντης της MiTech

Τη θέση του γενικού διευθυντή στη MiTech Systems Greece, επίσημου αντιπροσώπου των προϊόντων και υπηρεσιών της Symantec στην ελληνική αγορά, ανέλαβε ο Χρήστος Τριζόγλου όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Ο κ. Τριζόγλου θα είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή της αναπτυξιακής στρατηγικής της Symantec, την ενίσχυση του μεριδίου αγοράς της εταιρείας και την ισχυροποίηση της συνεργασίας της Symantec με τους συνεργάτες της.

O Χρήστος Τριζόγλου είναι από τα παλαιότερα στελέχη στην ελληνική αγορά πληροφορικής, με περισσότερα από 29 χρόνια εμπειρίας σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις τεχνολογικών εταιρειών, όπως οι SAP, Cisco, Microsoft, Digital και HP. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του θητείας εργάστηκε επίσης σε διοικητικές θέσεις σε οργανισμούς του βιομηχανικού κλάδου, όπως οι NetOne, Heliosphera και η  ΔΕΗ.

Από τη θέση του γενικού διευθυντή, ο κ. Τριζόγλου θα αναφέρεται στον διευθύνοντα σύμβουλο της Mitech, Carsten Thomsen, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη Symantec σε όλη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και συγκεκριμένα για τις χώρες: Ουγγαρία, Ρουμανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Σλοβενία, Βουλγαρία, Αλβανία, Κροατία, FYROM, Μοντενέγκρο, Σερβία, Ελλάδα και Κόσοβο. 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.