22.9 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Τεχνητή νοημοσύνη από την Data Communication

Η Data Communication, παρουσιάζει τη νέα λύση για τα λογιστικά γραφεία, DC Scan4you. Πρόκειται για μία υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης που λειτουργεί στο cloud και υλοποιεί  την αυτόματη αναγνώριση και καταχώρηση παραστατικών βάζοντας τέλος στην πληκτρολόγηση, την δραστηριότητα που αποτελεί τη πιο χρονοβόρα εργασία κάθε λογιστικού γραφείου.

 

Πιο συγκεκριμένα, απλά σκανάροντας ή φωτογραφίζοντας τα παραστατικά, το DC Scan4you μετατρέπει τις εικόνες των σκαναρισμένων παραστατικών σε αναγνωρίσιμα στοιχεία τιμολόγησης, δημιουργώντας αυτόματα τις λογιστικές εγγραφές! Παράλληλα πραγματοποιεί ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των παραστατικών, παρέχοντας απόλυτη προστασία των δεδομένων με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων κρυπτογράφησης.

Με το DC Scan4you το λογιστικό γραφείο πετυχαίνει την αυτόματη καταχώρηση των εγγραφών εκμηδενίζοντας τα λάθη καταχώρησης και τους χρονοβόρους ελέγχους.

 

Όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Data Communication με τη λύση DC Scan4you κάθε λογιστικό γραφείο αποκτά τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσει πλήρως το μεγαλύτερο μέρος της γραφειοκρατίας του και να γίνει ο ιδανικός σύμβουλος των πελατών του!

Σχετικά άρθρα

Και η Samsung ετοιμάζει “έξυπνο” σπίτι

Kitriniaris

«Document Approval»: Επιτέλους paperless office

Giorgos Athanassiadis

SAP: Επενδύει στην Ελλάδα

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα