Νεα, ευελικτα προγραμματα hol double-play

Η hellas online ανακοίνωσε νέα, ευέλικτα προγράμματα τηλεφωνίας & internet τα οποία επιτρέπουν στον καταναλωτή να χρησιμοποιεί το χρόνο ομιλίας του,  προς αστικά, υπεραστικά αλλά και προς όλα τα κινητά, όπως αυτός θέλει.

Η νέα σειρά ευέλικτων προγραμμάτων της hellas online αποτελείται από 3 προγράμματα double-play με απεριόριστο ADSL internet έως 24 ή VDSL internet έως 50 Mbps και 2 προγράμματα τηλεφωνίας που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών. Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα προσφέρουν 300’, 700’ ή 1000’ χρόνο ομιλίας προς αστικά, υπεραστικά αλλά και προς όλα τα κινητά, σε τιμές που ξεκινούν από €23 το μήνα για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνδρομητές hellas online που έχουν συμβόλαιο κινητού Vodafone συνεχίζουν να επωφελούνται από τη συνδυαστική έκπτωση hol/Vodafone, η οποία τους δίνει έως €5 έκπτωση το μήνα στο πάγιο της hol και έως 10% επιπλέον έκπτωση στο κινητό τους, ανάλογα με το πρόγραμμα συμβολαίου τους.

Επίσης,  η hellas online παρέχει δωρεάν με όλα τα νέα ευέλικτα προγράμματα υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου. Οι συνδρομητές ενημερώνονται αυτόματα  με δωρεάν SMS όταν φτάσουν στο 80% του χρόνου που προσφέρει το πρόγραμμα τους.