20.4 C
Athens
16/04/2024
Biztech

Μόνο από την Office Line το CloudGuard IaaS στην Ελλάδα

Η Office Line, σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά την έναρξη της συνεργασία της με την Check Point Software Technologies ως 2 Stars Partner, καταφέρνει να είναι η μόνη πιστοποιημένη εταιρεία στην Eλλάδα για την εφαρμογή της λύσης CloudGuard IaaS.

 

Η διαδικασία για την απόκτηση της συγκεκριμένης πιστοποίησης, ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς οι solution architects της εταιρείας κλήθηκαν να ολοκληρώσουν με επιτυχία συγκεκριμένες εξετάσεις, προκειμένου να αποδείξουν το επίπεδο της εξειδίκευσής τους στην συγκεκριμένη λύση.

Από τα ιδιωτικά, έως τα δημόσια cloud και τις εφαρμογές SaaS, το CloudGuard παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας για να διατηρούνται τα δεδομένα, τα περιουσιακά στοιχεία και οι εφαρμογές των επιχειρήσεων απαλλαγμένα από ακόμη και τις πιο εξελιγμένες επιθέσεις.

Ο CEO της εταιρίας Παναγιώτης Κουρής δήλωσε σχετικά: «Πιστοί στην cloud first στρατηγική που έχουμε χαράξει, είναι υποχρέωση μας να προστατεύουμε τα δεδομένα των πελατών που μας εμπιστευθήκαν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και μεταβίβασαν της υποδομές τους στο cloud, παρέχοντας τους τεχνολογικές λύσεις αιχμής στον τομέα του Security. Για αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Check Point, ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ασφάλειας, πιστοποιεί το προσωπικό μας και αναγνωρίζει την εταιρία μας ως τον μοναδικό εξουσιοδοτημένο συνεργάτη στην Ελλάδα για το CloudGuard IaaS

 

«Η Check Point αναγνωρίζει την Office Line στους επίσημους πιστοποιημένους συνεργάτες της για την Ελλάδα & την Κύπρο. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πορεία της συνεργασίας μας, καθώς πρόκειται για μια εταιρία με όραμα, που αναγνωρίζει τις προκλήσεις της σύγχρονης ψηφιακής εποχής και ανταποκρίνεται άμεσα.  Για αυτό τον λόγο, η Office Line αποτελεί τον πρώτο συνεργάτη που πιστοποιείται εξειδικευμένα στη λύση CloudGuard IaaS της Check Point για την Ελλάδα.» ανέφερε ο κ. Γιάννης Γκίκας, regional manager της Check Point Software Technologies Ltd. για Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία & Βουλγαρία.

Σχετικά άρθρα

Η SoftOne ανακοινώνει νέα λύση sales force automation

Giorgos Athanassiadis

Οι πρωτοβουλίες της LG για τη βιωσιμότητα

Giorgos Athanassiadis

Η SingularLogic υποστηρίζει την Goody’s/Everest εν πλω

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα