Και παλι finalist η Info Quest για το ευρωπαϊκο βραβειο αριστειας

Για ακόμα μία χρονιά, η Info Quest Technologies είναι υποψήφια για τη διάκριση  “European Distributor of theYear” στην ετήσια διοργάνωση Αριστείας στην Πληροφορική, της IT Europa. Με την υποψηφιότητα αυτή η  Info Quest Technologies είναι o μοναδικός διανομέας στην Ευρώπη με πέντε συνεχόμενες διακρίσειςκαι δυο βραβεύσεις.

Η φετινή υποψηφιότητα της Info Quest Technologies αφορά στο “Q Cloud”, το οικοσύστημα παροχής λύσεων cloud, το οποίο απευθύνεται στις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το Q Cloud είναι ένας κόμβος ενημέρωσης και διάθεσης λύσεων, εφαρμογών και υπηρεσιών cloud διεθνών κατασκευαστών και εγχώριων software houses, με πολλαπλούς αποδέκτες και εναλλακτικά μοντέλα διάθεσης και τιμολόγησης. Βασικό στοιχείο του οικοσυστήματος αποτελεί η πλατφόρμα QCloud.gr, καθώς και οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της εταιρείας, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, εξελίσσοντας την τεχνολογική υποδομή κάθε πελάτη τους.

Η υποψηφιότητα υποβλήθηκε από την εταιρεία Technicomer, συνεργάτη της Info Quest Technologies, και στη συνέχεια θα αξιολογηθεί από την κριτική επιτροπή της διοργάνωσης, η οποία λαμβάνει υπόψη της συγκεκριμένες παραμέτρους που αποδεικνύουν τον ρόλο του διανομέα στην επιχειρηματική ανάπτυξη του δικτύου διανομής, αλλά και στη συνολική ανάπτυξη της αγοράς.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.