Νεα γενια managed security services με τη σφραγιδα της RSΑ

Ένα νέο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (managed security services) το οποίο έχει σχεδιαστεί με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν μια νέα γενιά ‘έξυπνων’ εφαρμογών ασφαλείας που βασίζονται στην πληροφορία (intelligence-driven solutions), ανακοίνωσε η RSA.

Το πρόγραμμα managed security partner (MSP) της RSA παρέχει την τεχνολογική πλατφόρμα και τις αντίστοιχες υπηρεσίες υλοποίησης και εκπαίδευσης που περιλαμβάνει το portfolio λύσεων της RSA, ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε επιλεγμένους συνεργάτες της εταιρείας να προσφέρουν στους πελάτες τους fully managed υπηρεσίες προστασίας και αντιμετώπισης κρίσιμων επιθέσεων. Το πρόγραμμα αξιοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρει τo κέντρο ασφαλείας SOC (Security Operations Center) της RSA, επιτρέποντας σε αυτό την πρόσβαση επιχειρήσεων κάθε μεγέθους με στόχο την ταχύτερη ανίχνευση, διερεύνηση, αντιμετώπιση και διαχείριση περιστατικών ασφαλείας και αδυναμιών του συστήματος προστασίας.

Η RSA δίνει τη δυνατότητα σε όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα MSΡ να υιοθετήσουν λύσεις και εργαλεία αποτελεσματικής προστασίας όπως, μεταξύ άλλων, το RSA Security Analytics, το RSA Critical Incident Response Solution, το RSA Security Operations Management, το λογισμικό RSA ECAT και RSA Advanced Cyber Defense Practice. Ήδη η Verizon συμφώνησε να είναι ένας από τους βασικούς συνεργάτες της RSA στην προώθηση εργαλείων Advanced Threat Analytics στις επιχειρήσεις.