9.6 C
Athens
11/04/2021
Biztech

IdeaHub: Η «έξυπνη» All in One πλατφόρμα για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση

Η πανδημία είχε ως αποτέλεσμα έναν νέο τρόπο εργασίας για όλους. Το εξ’ αποστάσεως γραφείο και σχολείο είναι μια νέα πραγματικότητα, η οποία απαιτεί αποτελεσματική επικοινωνία και ευέλικτη συνεργασία των ομάδων ανεξάρτητα από την γεωγραφική απόσταση.

Ανταποκρινόμενη στις νέες ανάγκες η Huawei, δημιούργησε το IdeaHub, ένα προϊόν που συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες και μετατρέπει ένα παραδοσιακό χώρο εργασίας ή μία σχολική τάξη σε έναν «έξυπνο» χώρο, υψηλής τεχνολογίας για μια μοναδική εμπειρία χρήστη.

Η συγκεκριμένη «έξυπνη» All in One διαδραστική πλατφόρμα μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει whiteboard, μηχάνημα προβολής και επαγγελματικό εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης με μια συσκευή αφού ενσωματώνει λειτουργίες, όπως υψηλής ανάλυσης (full 1080p HD) συνδιαλέξεις με κοινή χρήση περιεχομένου 4K (π.χ. βίντεο) και ασύρματη κοινή χρήση, διαδραστικό whiteboard, έξυπνη γραφή, ομαδική εργασία και τηλεδιάσκεψη.

To Huawei IdeaHub διατίθεται σε δύο μεγέθη 86 και 65 ίντσες, ανάλυση 4Κ ή Full HD, με βάση ή χωρίς ώστε να προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε χώρο, παρέχοντας τρία μοναδικά χαρακτηριστικά στους χρήστες που αναζητούν ένα υπερσύγχρονο έξυπνο χώρο εργασίας για διαφορετικά σενάρια:

  • ανοιχτό οικοσύστημα για cloud video conferencing
  • καινοτόμο και απλό σχεδιασμό προϊόντων αντί για παραδοσιακό περίπλοκο hardware
  • ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Τεχνητή νοημοσύνη και κομψή σχεδίαση

Νικητής του βραβείου Red Dot Award 2020 για τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό του, τo IdeaHub διαθέτει λεπτή καλαίσθητη βάση και έξυπνη διαχείριση καλωδίων. Το Huawei IdeaHub υποστηρίζει υπηρεσίες 3d party video conferencing, γεγονός που απλοποιεί σημαντικά τη περίπλοκη διαδικασία των cloud τηλεδιασκέψεων. Διαθέτει επίσης διπλό σχεδιασμό συστήματος σε chip (dual-Systemona-Chip – SoC) ο οποίος συνδυάζει ανεξάρτητο υπολογιστή γραφημάτων, συστήματα ενισχυμένα με τεχνητή νοημοσύνη (Artificial Intelligence – AI) και μηχανή κωδικοποίησης ήχου και βίντεο. Το τελικό αποτέλεσμα; Ποιοτική διάσκεψη που υποστηρίζεται από απλοποιημένες λειτουργίες meeting.

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό στοιχείο είναι οι ενσωματωμένες λειτουργίες AI, όπως το εικονικό Acoustic Baffle, το οποίο εμποδίζει τον περιττό θόρυβο. Ταυτόχρονα, το AutoFrame προσαρμόζει αυτόματα τη γωνία της κάμερας με βάση την αίθουσα συνεδριάσεων και τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Χρησιμοποιώντας τη διάταξη των 12 μικροφώνων και την 4K κάμερα, το IdeaHub μπορεί να εντοπίσει αυτόματα τη φωνή του εκπροσώπου σε ακτίνα 8 μέτρων. Η ευρύτερη συχνότητα για μεταφορά εξασφαλίζει κρυστάλλινο, Hi-Fi ήχο σε κάθε απομακρυσμένο σημείο.

Το όραμα της Huawei είναι να φέρει την ψηφιοποίηση σε κάθε άτομο, σπίτι, οργανισμό και μορφή δραστηριότητας, για ένα πλήρως συνδεδεμένο, «έξυπνο» κόσμο. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία και η παροχή ευφυών λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα και δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες του αύριο. Η ενσωμάτωση στοιχείων όπως τεχνολογία 4K & AI στο πλήρες φάσμα των συσκευών, δημιουργούν νέα δεδομένα στην καθημερινότητα της εξ’ αποστάσεως εργασίας και εκπαίδευσης και συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, αναζητήστε το «Huawei IdeaHub» ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://e.huawei.com/gr/products/cloud-communications/ideahub

Σχετικά άρθρα

Microsoft Summit 2018: Γεύση από AI

Giorgos Athanassiadis

Νέα σειρά οθονών αφής Philips B Line για εξωτερικές εφαρμογές

Giorgos Athanassiadis

SingularLogic myCloud: Η πρωτοποριακή πλατφόρμα SaaS

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα