21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η… “φιλοξενία” του printing είναι υπόθεση Digimark

Το πολυμηχάνημα είναι το δεξί χέρι του ξενοδόχου. Είτε πρόκειται για εσωτερικά έγγραφα που διακινούνται εντός της επιχείρησης, είτε για τιμολόγια και λοιπό υλικό προς τους πελάτες, οι εκτυπώσεις σε ένα ξενοδοχείο είναι μια καθημερινότητα και ως τέτοια, θα πρέπει να πραγματοποιείται απρόσκοπτα με ποιότητα και ταχύτητα. Στα παραπάνω προσθέστε ότι η στο χώρο των υπηρεσιών φιλοξενίας και εστίασης αυτό που μετρά πάνω από όλα είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη. Ο ξενοδόχος και τα στελέχη της επιχείρησης θα πρέπει να εστιάζουν ακριβώς σε αυτό και όχι στο printing. Με απλά λόγια, οι εκτυπωτές και τα υπόλοιπα μηχανήματα (scanners, MFPs, copiers κ.λπ) θα πρέπει να είναι εκεί και να εξυπηρετούν τις ανάγκες της επιχείρησης οποιαδήποτε ώρα και ημέρα.

Για να επιτευχθεί όμως το παραπάνω ζητούμενο, θα πρέπει αφενός να υπάρχουν τα κατάλληλα μηχανήματα και αφετέρου ο κατάλληλος συνεργάτης, ο οποίος θα αναλάβει να εντοπίσει τις ξεχωριστές ανάγκες της επιχείρησης και να προτείνει τη βέλτιστη λύση.

 

Η Digimark ως πιστοποιημένος συνεργάτης της HP σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για να καλύψετε όλες τις εκτυπωτικές ανάγκες του ξενοδοχείου σας, απαλλάσσοντάς σας από το άγχος συντήρησης και αναλωσίμων.

 

Η τεχνολογία PageWide εκτοξεύει την παραγωγικότητά σας

 

Οι εκτυπωτές PageWide είναι ιδανικοί για το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Ειδικά για μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της φιλοξενίας όπου οι εκτυπώσεις είναι απαραίτητες σε καθημερινή βάση και εκφράζουν την εικόνα της προς τα έξω, δεν θα πρέπει να γίνονται συμβιβασμοί και εκπτώσεις, ούτε στην ποιότητα, ούτε στην ταχύτητα. Οι εκτυπωτές PageWide διαθέτουν κεφαλές στο πλάτος του χαρτιού, πράγμα που σημαίνει ότι η ταχύτητα εκτύπωσης εκτοξεύεται, ενώ η απουσία κινούμενων μερών εγγυάται μακροχρόνια χρήση με μηδενικό downtime. Έτσι, εσείς μπορείτε να αφοσιωθείτε στην εξυπηρέτηση των πελατών σας γνωρίζοντας ότι ο HP PageWide εκτυπωτής σας θα ανταπεξέλθει όλο το 24-ωρο.

 

HP PageWide Managed P57750dw

Πρόκειται για το ταχύτερο MFP της κατηγορίας του στα 75 ppm, αλλά και την ταχύτερη εκτύπωση πρώτης σελίδας.

Οι εξελιγμένες δυνατότητές του θα σας βοηθήσουν καθημερινή σας επικοινωνία με τους πελάτες και τους προμηθευτές σας. Μπορεί να σαρώνει απευθείας σε δύο πλευρές, υποστηρίζει σάρωση σε email ή το cloud, υποστηρίζει εκτύπωση από smartphone και tablet, ενώ για τη λειτουργία του δεν απαιτείται υπολογιστής, αφού όλα πραγματοποιούνται από την έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών.

Συνδέεται πανεύκολα στο δίκτυο, ενώ χάρη στο cloud print, μπορείτε να εκτυπώνετε από μακριά και να λαμβάνετε τις ενημερώσεις, τα τιμολόγια και τα υπόλοιπα έγραφα από όπου κι αν βρίσκεστε είτε εσείς, είτε οι συνεργάτες σας.

Εκτοξεύστε λοιπόν την παραγωγικότητά σας, μειώστε το κόστος κτήσης και αφήστε στην Digimark να σχεδιάσει μια λύση MPS βασισμένη σε εκτυπωτές PageWide της HP κομμένη και ραμμένη στις δικές σας ανάγκες.

 

 

HP PageWide Managed A3 P77760z

Βελτιώστε την εικόνα του ξενοδοχείου σας, αλλά και την παραγωγικότητά σας εκτυπώνοντας inhouse ό,τι χρειάζεστε. Εάν χρειάζεστε ποιοτικές εκτυπώσεις σε μέγεθος Α3, ο HP PageWide Managed P77760z είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες σας, από διαφημιστικά φυλλάδια και τις αφίσες σας μέχρι το μενού του εστιατορίου και τις ανακοινώσεις σας, ταχύτατα, αξιόπιστα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και στο μικρότερο κόστος.

O HP PageWide Managed A3 P77760z υποστηρίζει έγχρωμες εκτυπώσεις, σαρώσεις και αντιγραφές, διαθέτει ενσωματωμένο fax και έχει σχεδιαστεί ως μέρος μιας λύσης managed print services. Αυτό σημαίνει ότι εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για συντήρηση ή αναλώσιμα. Η Digimark αναλαμβάνει πλήρως τη διαχείριση του μηχανήματος κι εσείς επικεντρώνεστε σε αυτό που έχει σημασία για την επιχείρησή σας: την εξυπηρέτηση των πελατών.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο HP PageWide Managed A3 P77760z χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση, ενώ η αλλαγή των αναλωσίμων γίνεται ταχύτατα, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα. Χάρη στην τεχνολογία PageWide επιτυγχάνει ταχύτητα εκτύπωσης έως 70ppn, διαθέτει εξελιγμένες δυνατότητες διαχείρισης χαρτιού, δέχεται πρόσθετα αξεσουάρ φινιρίσματος και είναι φιλικός προς το περιβάλλον.

 

HP LaserJet MFP M436: Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τις φωτοτυπίες

Η HP αλλάζει το χώρο του A3 copier. Οι καθημερινές σας ανάγκες εκτύπωσης και αντιγραφής του ξενοδοχείου σας γίνονται παιχνιδιάκι με το LaserJet MFP M436, το οποίο εκτυπώνει, σαρώνει και αντιγράφει ποιοτικά και ταχύτατα. Αντιγράψτε και εκτυπώστε με μία κίνηση έγγραφα δύο πλευρών ταυτόχρονα, όπως ταυτότητες, διαβατήρια κ.λπ, στείλτε τα σαρωμένα έγγραφα στον υπολογιστή σας και εκτελέστε συγκεκριμένες εργασίες από την οθόνη του μηχανήματος.

Απλοποιήστε το καθημερινό workflow σας με μια κορυφαία λύση σάρωσης και αντιγραφής και εξοικονομείστε πόρους και χρόνο με τις αυτόματες λειτουργίες χειρισμού χαρτιού που διαθέτει ο HP LaserJet MFP M436.

 

Σχετικά άρθρα

Το τμήμα Vehicle Solutions της LG γιορτάζει δέκα χρόνια καινοτομίας

Giorgos Athanassiadis

Meta-home και digital humans από LG και Unity

Giorgos Athanassiadis

Η SoftOne ανακοινώνει νέα λύση sales force automation

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα