Η Newsphone επιλεγει Retail Link

Στην κατάργηση της χρήσης χαρτιού στην αποστολή και αρχειοθέτηση των παραστατικών της προχωρά η Newsphone Hellas, καθώς όπως ανακοίνωσε επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης, RL e-invoicing Paperless της Retail Link.

Για την Newsphone η μετάβαση στην ηλεκτρονική τιμολόγηση ήταν σημαντική επιλογή, καθώς το πλήθος των δραστηριοτήτων της -λύσεις όπως το 11880, το vrisko.gr, η δημοσίευση προκηρύξεων κα διαγωνισμών Δημοσίου προς επιχειρήσεις – την καθιστούσαν σχεδόν επιτακτική. Το RL e-invoicing Paperless της επιτρέπει να στέλνει και να αρχειοθετεί τα τιμολόγιά της ηλεκτρονικά, χωρίς τη χρήση χαρτιού με ασφάλεια και σε πλήρη ευθυγράμμιση με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Πιο συγκεκριμένα η λύση προσφέρει στη Newsphone:

• Εύκολη και γρήγορη ηλεκτρονική δημιουργία, αποστολή, αρχειοθέτηση και διαχείριση τιμολογίων με απόλυτη ασφάλεια και νομιμότητα και άμεση μείωση του κόστους, της τάξης του 50%.
• Βελτιωμένο έλεγχο της διαδικασίας συνολικά, μέσα από αυτόματες ενημερώσεις παράδοσης (Proof of Delivery – PoD) στον εκδότη με την παραλαβή του παραστατικού.
• Άμεση εφαρμογή, χωρίς καμία ανάγκη επένδυσης σε λογισμικό ή εξοπλισμό και σε πλήρη αρμονία με τα πληροφοριακά συστήματα της Newsphone.
• Άμεσες ηλεκτρονικές συναλλαγές με το διαφημιζόμενο κοινό της.