13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Ο Frank Hassett στο Advisory Board της Lamda Hellix

Η Lamda Hellix ανακίνωσε την ένταξη του Frank Hassett στο Advisory Board της εταιρείας.

Ο Frank Hassett διαθέτει εμπειρία 30 και πλέον ετών στο χώρο της κατασκευής και λειτουργίας υποδομών Data Centers, έχοντας δραστηριοποιηθεί τα 10 πρώτα χρόνια στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Λονδίνου και στη συνέχεια για τα επόμενα 20 χρόνια ως μέλος της Equinix όπου κατείχε τον τίτλο του VP EMEA Data Center Infrastructure από τις πρώτες ημέρες της ευρωπαϊκής της πορείας μέχρι την ανάπτυξή της σε μέγεθος ετήσιων επενδύσεων άνω του $1 δις. Ο Frank έχει σχεδιάσει, υλοποιήσει και ολοκληρώσει περισσότερα από 55 data center παγκοσμίου κλάσεως, σε περίπου 200 φάσεις συνολικού μεγέθους περισσότερων από 260.000 τ.μ. & 1.300 MW σε πάνω από 25 πόλεις/16 χώρες και με αξία που ξεπερνά τα $5 δις τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ είχε κομβικό ρόλο σε 74 εξαγορές data center στα EMEA, όλες με αναβάθμιση χωρητικότητας και πλήρη εταιρική ενσωμάτωση σε διαδικασίες, πολιτικές και ανθρώπους.

 

Ο Απόστολος Κάκκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή που ο Frank εντάσσεται στο Advisory Board της Lamda Hellix. Ο Frank διαθέτει ίσως το πλέον επιτυχημένο ιστορικό σχεδιασμού & υλοποίησης Multi-Tenant & Hyperscale data centers παγκοσμίου κλάσεως στην περιοχή EMEA. Η εκτεταμένη εμπειρία του, ο καινοτόμος τρόπος σκέψης και η ομαδικότητά του, θα είναι καταλυτικά στοιχεία για τα δυναμικά πλάνα επέκτασής μας στην ευρύτερη περιοχή».

 

Ο Frank σχολίασε: «Παρακολουθούσα με ενδιαφέρον τη Lamda Hellix από τα πρώτα της βήματα και πάντα θαύμαζα την επιμονή, τη σκληρή δουλειά αλλά και τη δέσμευσή τους σε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Είμαι πολύ ευτυχής που πλέον αποτελώ μέλος αυτού του ταξιδιού και μιας δυναμικής ομάδας που βρίσκεται σε φάση επέκτασης καθώς η παρουσία και η επιρροή τους στην αγορά αυξάνεται σημαντικά. Ο Απόστολος έχει συγκεντρώσει και αναπτύξει μια ομάδα που αλλάζει την αγορά με κύριο στόχο την παράδοση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και θα είναι χαρά μου να στηρίξω αυτή την προσπάθεια ανάπτυξης».

Σχετικά άρθρα

Ήρθαν τα νέα «λεπτά» UPS της BlueWalker

Kaspersky: Κορυφαία απειλή οι κυβερνοεπιθέσεις για τις μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις

Giorgos Athanassiadis

Συνεργασία Regate και AfterSalesPro για το “last mile”

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα