Ερχεται το ThinkBiz Pitching Event #8

Λίγες ημέρες απέμειναν πριν το επόμενο Pitching Event του ThinkBiz με τίτλο “Biz on Board”! Το 8ο  σε σειρά Pitching Event με στόχο τη διάχυση της γνώσης πραγματοποιείται την Παρασκευή 6 Ιουνίου και ώρα 18:30 στον χώρο του Found.ation.  Δύο καινοτόμες Startups Captainwise και Offerial θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, τα εμπόδια που συνάντησαν και θα συζητήσουν μαζί με το κοινό τις ευκαιρίες, τους προβληματισμούς που υπάρχουν τόσο στον δικό τους κλάδο όσο και στο χώρο της νεανικής επιχειρηματικότητας γενικότερα.

H Captainwise δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πληκτρολογήσει το χρηματικό ποσό που διαθέτει καθώς και τις ημερομηνίες που επιθυμεί να ταξιδέψει, επιστρέφοντας ως αποτέλεσμα αναζήτησης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ολοκληρωμένα πακέτα, συμπεριλαμβανομένου ξενοδοχείου και εισιτηρίου, σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη.

Παράλληλα η Offerial προσδίδει τη δυνατότητα διασύνδεσης του χρήστη /πελάτη με το ξενοδοχείο. Αυτό επιτυγχάνεται με την αξιοποίηση του προφίλ του επισκέπτη μιας ιστοσελίδας ξενοδοχείου, όπου η Offerial προσφέρει προσωποποιημένες πληροφορίες φιλοξενίας, δημιουργημένες με βάση το προφίλ του συγκεκριμένου χρήστη.

Η προσέλευση είναι δωρεάν αλλά υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τη θέση τους εδώ.