Ολοκληρωμενη λυση digital signage απο την LG

Στην παρουσίαση της SuperSign Elite-w, μίας νέας ολοκληρωμένης λύση ψηφιακής σήμανσης (digital signage) για τις εξειδικευμένες ανάγκες επικοινωνίας και προβολής των επιχειρήσεων, προχώρησε η LG, σε μία προσπάθεια να βοηθήσει στην εξασφάλιση της διαφοροποίησης των επιχειρήσεων στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Σύμφωνα με την LG, το νέο σύστημα αποτελεί “ιδανική λύση για μετάδοση ψηφιακού περιεχομένου μέσω διαδικτύου ή τοπικού δικτύου, παρέχοντας τη δυνατότητα υποστήριξης για δημιουργία και διαχείριση ψηφιακού υλικού, ανάπτυξη περιεχομένου και βίντεο”. 

Το LG SuperSign Elite-w αποτελείται από το SuperSign Manager και το SuperSign Player (software και hardware αντίστοιχα), καθώς και από οθόνη συνδεδεμένη με το media player για την προβολή διαφημιστικού υλικού, υποστηρίζοντας ευρεία γκάμα LCD τηλεοράσεων. Το λογισμικό SuperSign Manager είναι  ένα ευέλικτο όλα-σε-ένα πρόγραμμα διαχείρισης, το οποίο επιτρέπει στον διαχειριστή να δημιουργήσει και να προβάλλει περιεχόμενο  σε μια οθόνη μέσω του media player. 
 
Όλο το σύστημα είναι εξαιρετικά απλό στην εγκατάσταση και τη λειτουργία του. Με την εγκατάσταση του λογισμικού σε Web server, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση και να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία από έναν από Web browser. Επιπλέον είναι εφικτό να μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα έως και 1.000 SuperSign players σε έναν Web server, ενώ μέσω της πλήρους έκδοσης του Web editor παρέχεται η δυνατότητα χρήσης όλων των λειτουργιών του συστήματος από τον υπολογιστή του administrator.
 
Επιπλέον το φιλικό στη χρήση και αναβαθμισμένο σύστημα ψηφιακής σήμανσης υποστηρίζει φωτογραφίες, videos, μουσική, καθώς και online υλικά όπως Web sites, RSS feeds κ.α. με τον διαχειριστή να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο, καθορίζοντας το χρόνο και τη διάρκεια του υλικού που θα προβληθεί.