Επεκταση στη Βορεια Αμερικη για την Globo

Σημαντική χαρακτηρίζεται η συμφωνία που ανακοίνωσε η Globo και αφορά τη συνεργασία της με την Ingram Micro, έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς ειδών και λύσεων πληροφορικής. Βάσει της συμφωνίας, η Ingram Micro θα ξεκινήσει τη διάθεση του νέου προϊόντος της Globo, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των κινητών εφαρμογών με έμφαση στις λύσεις για επιχειρήσεις, που ονομάζεται Go!Enterprise – Enterprise Mobility in a Box στη Βόρεια Αμερική.

H ανακοίνωση της συμφωνίας έγινε κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, όπου η Globo παρουσίασε για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη λύση. Η εισηγμένη στην αγορά ΑΙΜ του Λονδίνου ελληνική εταιρεία, προωθεί μία πακετοποιημένη λύση που επιτρέπει σε επιχειρήσεις οι οποίες έχουν μέχρι 150 συσκευές κινητής τηλεφωνίας να διαχειρίζονται τις κινητές επιχειρηματικές εφαρμογές τους με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο αξιοποιώντας και τις cloud υποδομές της Globo. Η λύση περιλαμβάνει ότι χρειάζεται μία μικρού μεγέθους επιχείρηση προκειμένου να διαχειρίζεται τα εταιρικά δεδομένα που βρίσκονται στις συσκευές των εργαζομένων της, συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας για εύκολη δημιουργία νέων εφαρμογών.

H συμφωνία χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς όπως σημείωνε κατά τη διάρκεια του MWC, ο διευθύνων σύμβουλος της Globo, Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, το δίκτυο της Ingram Micro είναι αρκετά διευρυμένο στη Βόρεια Αμερική και τα έσοδα αναμένεται να είναι σημαντικά, ενώ παράλληλα θα εδραιώσουν τη θέση της εταιρείας στη συγκεκριμένη αγορά. Σημειωτέον πως τη συμφωνία θα υλοποιήσει η Ingram Micro Mobility, η οποία και θα είναι ο αποκλειστικός διανομέας του συγκεκριμένου προϊόντος της Globo στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Δημήτρης Μαλλάς