Διανομη νεων προϊοντων απο την Divitec

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Divitec παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα των εταιριών BenQ – Traceboard – Aiptek που η εταιρία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, παρουσιάστηκαν τα νέα μοντέλα projectors BenQ και το διαδραστικό σύστημα pointwrite που μετατρέπει τους Super Short Throw BenQ projectors σε πλήρεις διαδραστικούς πίνακες. Επιδείχθηκε επίσης η καινούργια ασύρματη τεχνολογία της BenQ που δίνει την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης tablet με συγκεκριμένα μοντέλα BenQ projectors.

Στο πλαίσο της ίδιας παρουσίασης, ανακοινώθηκε ο W1500, ο πρώτος full hd wirelless 3D Home Cinema projector της BenQ που δίνει την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με πηγή Blu Ray 3D.

Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε η πλήρης γκάμα των διαδραστικών πινάκων (ηλεκτρομαγνητικών και touch) της εταιρίας Traceboard, ενός από τους κορυφαίους παραγωγούς interactive boards παγκοσμίως.

Τέλος, παρουσιάστηκαν και pocket projectors της εταιρίας Aiptek με δυνατότητα απευθείας σύνδεσης σε iPhone, Android phones και tablets.